Валіза Fly 1096 Midi світло-рожева картинка, зображення, фото
Валіза Fly 1096 Midi світло-рожева картинка, зображення, фото
Валіза Fly 1096 Midi світло-рожева картинка, зображення, фото Валіза Fly 1096 Midi світло-рожева картинка, зображення, фото Валіза Fly 1096 Midi світло-рожева картинка, зображення, фото Валіза Fly 1096 Midi світло-рожева картинка, зображення, фото Валіза Fly 1096 Midi світло-рожева картинка, зображення, фото Валіза Fly 1096 Midi світло-рожева картинка, зображення, фото Валіза Fly 1096 Midi світло-рожева картинка, зображення, фото Валіза Fly 1096 Midi світло-рожева картинка, зображення, фото

Валіза Fly 1096 Midi світло-рожева

15407

1494,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Опис польської світло-рожевої Midi валізи Fly 1096

Безумовно цей самий естетично красивий чемодан на ринку. У ньому гармонійно поєднані помірна суворість і витончена елегантність. Чемодан подібного дизайну підійде всім хто цінує оригінальну лінію форм і сувору практичність. Зовнішній матеріал валізи - пластик ABS Plus *. Цей матеріал входить в трійку найміцніших і ударотривких матеріалів на ринку. Для збереження форми, по внутрішньому периметру валізи вмонтована цільна сталева рама. А поряд з продуманою конструкцією пластика, чемодан в змозі витримати навіть самі екстремальні навантаження. Валіза з поверхні переміщається на чотирьох поліуретанових колесах, надійно закріплених на платформі металевим стрижнем і металевими підшипниками. Володіючи мінімально продуманим люфтом, телескопічна ручка валізи висувається легко і невимушено. Всередині у валізи два просторих відділення. Обидва відділення обтягнуті марки й приємним на дотик матеріалом. Для невисоких людей і зручності носіння в руках, крім ручки розташованої у верхній частині валізи, знаходиться ручка і з його бічної сторони. Всі сторони валізи від контакту з поверхнею застраховані спеціальними захисними вкладишами. Від випадкових відкриттів і небажаних гостей у валізу вмонтований надійний кодовий замок.

Особливості світло-рожевої Midi валізи Fly 1096:

  • Верхній матеріал - ABS Plus  (акрилонітрил, бутадієн, стирол)
  • 4 змінних колеса на металевих підшипниках виконані з суміші каучуку і гуми і повертаються на 360 градусів
  • Водонепроникний і стійкий до подряпин зовнішній матеріал
  • Зовнішній матеріал у валізі легко піддається чищенню
  • Кодовий замок
  • Дворівнева телескопічна ручка
  • Вбудована в чемодан міцна дюралюмінієва рама
  • Двокамерна ємність, розділена на блискавку
  • Внутрішні кріпильні ремені для фіксації багажу
  • Зовнішні розміри наведені з урахуванням всіх виступаючих за межі валізи елементів

Розміри вказані з урахуванням висоти коліс і інших виступаючих частин валізи, таких як: ручки, змійки, кодовий замок, декоративні елементи, страхувальна фурнітура.

 
Характеристики
МатеріалABS пластик
КолірРожевий
РозмірСередній
ВиробникFly (Польща)
Вага3,4 кг
Кількість коліс4
Місткість67 л
Зовнішні габарити64х44х25 см

Напишіть відгук

Валіза Fly 1096 Midi світло-рожева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 10 товарів зі знижкою: