Валіза Fly 1096 Midi помаранчева картинка, зображення, фото
Валіза Fly 1096 Midi помаранчева картинка, зображення, фото
Валіза Fly 1096 Midi помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Fly 1096 Midi помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Fly 1096 Midi помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Fly 1096 Midi помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Fly 1096 Midi помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Fly 1096 Midi помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Fly 1096 Midi помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Fly 1096 Midi помаранчева картинка, зображення, фото

Валіза Fly 1096 Midi помаранчева

15408

1494,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Опис польської помаранчевої Midi валізи Fly 1096

Безумовно цей самий естетично красивий чемодан на ринку. У ньому гармонійно поєднані помірна суворість і витончена елегантність. Чемодан подібного дизайну підійде всім хто цінує оригінальну лінію форм і сувору практичність. Зовнішній матеріал валізи - пластик ABS Plus *. Цей матеріал входить в трійку найміцніших і ударотривких матеріалів на ринку. Для збереження форми, по внутрішньому периметру валізи вмонтована цільна сталева рама. А поряд з продуманою конструкцією пластика, чемодан в змозі витримати навіть самі екстремальні навантаження. Валіза з поверхні переміщається на чотирьох поліуретанових колесах, надійно закріплених на платформі металевим стрижнем і металевими підшипниками. Володіючи мінімально продуманим люфтом, телескопічна ручка валізи висувається легко і невимушено. Всередині у валізи два просторих відділення. Обидва відділення обтягнуті марки й приємним на дотик матеріалом. Для невисоких людей і зручності носіння в руках, крім ручки розташованої у верхній частині валізи, знаходиться ручка і з його бічної сторони. Всі сторони валізи від контакту з поверхнею застраховані спеціальними захисними вкладишами. Від випадкових відкриттів і небажаних гостей у валізу вмонтований надійний кодовий замок.

Особливості помаранчевої Midi валізи Fly 1096:

  • Верхній матеріал - ABS Plus  (акрилонітрил, бутадієн, стирол)
  • 4 змінних колеса на металевих підшипниках виконані з суміші каучуку і гуми і повертаються на 360 градусів
  • Водонепроникний і стійкий до подряпин зовнішній матеріал
  • Зовнішній матеріал у валізі легко піддається чищенню
  • Кодовий замок
  • Дворівнева телескопічна ручка
  • Вбудована в чемодан міцна дюралюмінієва рама
  • Двокамерна ємність, розділена на блискавку
  • Внутрішні кріпильні ремені для фіксації багажу
  • Зовнішні розміри наведені з урахуванням всіх виступаючих за межі валізи елементів

Розміри вказані з урахуванням висоти коліс і інших виступаючих частин валізи, таких як: ручки, змійки, кодовий замок, декоративні елементи, страхувальна фурнітура.

 
Характеристики
МатеріалABS пластик
КолірПомаранчевий
Вага3,4 кг
ВиробникFly (Польща)
Кількість коліс4
РозмірСередній
Місткість67 л
Зовнішні габарити64х44х25 см

Напишіть відгук

Валіза Fly 1096 Midi помаранчева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: