Валіза Wings PP07 Midi бордова картинка, зображення, фото
Валіза Wings PP07 Midi бордова картинка, зображення, фото
Валіза Wings PP07 Midi бордова картинка, зображення, фото Валіза Wings PP07 Midi бордова картинка, зображення, фото Валіза Wings PP07 Midi бордова картинка, зображення, фото Валіза Wings PP07 Midi бордова картинка, зображення, фото Валіза Wings PP07 Midi бордова картинка, зображення, фото Валіза Wings PP07 Midi бордова картинка, зображення, фото

Валіза Wings PP07 Midi бордова

22841

3188,90 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Бордова дорожня валіза на колесах Wings PP-07 Midi з поліпропілену з кодовим замком


PP-07 - це розкішна колекція валіз Wings, створена для найвимогливіших покупців. Валізи з останньої колекції, виготовлені з легкого і міцного матеріалу - поліпропілену.

Поліпропілен є найбільш часто використовуваним матеріалом при виробництві високоякісних валіз. Він характеризується високою гнучкістю, що робить його надзвичайно стійким до ударів!

Модель виготовлена ​​з екологічно чистих матеріалів! Сировина, з якого зроблений валізу, підлягає переробці!

Зовнішні, приємні на дотик гумові ручки і кодовий замок з інтегрованою в корпус системою TSA - ось що характеризує цю модель. Корпус має міцну оправу з дюралюмінію, вбудовану в корпус, яка запобігає пошкодженню, наприклад, при зверненні. Оснащені 4 подвійними поворотними гумовими колесами з металевими підшипниками (поверненими на 360 градусів), які забезпечують стійкість і легкість руху в будь-якому напрямку. Інтер'єр викладений фірмовою підкладкою. Верхнє відділення на блискавці з додатковим сітчастою кишенею. Нижнє відділення має ремені для кріплення багажу.

* Шифр ​​замок з функцією TSA дозволяє митниці швидко відкривати і закривати багаж, не пошкоджуючи його, що можливо завдяки використанню спеціального ключа. Цей ключ є тільки на митниці, тому він не входить в валізи. Блокування TSA потрібно при поїздці в США, Канаду, Японію або Австралію.

Специфікація бордової валізи WINGS PP-07 Midi:

  • Матеріал - поліпропілен
  • 4 шарикопідшипника на 360 градусів
  • Водонепроникний, стійкий до подряпин матеріал
  • Легка очистка
  • Кодовий замок TSA 007
  • Дворівнева телескопічна ручка
  • Двокамерний, розділений блискавкою
  • Внутрішні кріпильні ремені для кріплення вашого багажу
 
Характеристики
МатеріалПоліпропілен
КолірБордовий
РозмірСредний
ВиробникWings (Польща)
Вага3.3
Кількість коліс4
Місткість76 л
Зовнішні габарити66x46x25 см

Напишіть відгук

Валіза Wings PP07 Midi бордова
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: