Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite сірий P705.502 картинка, зображення, фото
Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite сірий P705.502 картинка, зображення, фото
Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite сірий P705.502 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite сірий P705.502 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite сірий P705.502 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite сірий P705.502 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite сірий P705.502 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite сірий P705.502 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite сірий P705.502 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite сірий P705.502 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite сірий P705.502 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite сірий P705.502 картинка, зображення, фото

Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite сірий P705.502

7351

4233,60 грн

Цього товару вже немає у наявності

Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite проти крадіжки (рюкзак і портфель), сірий

More details

 
Детальніше

Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite проти крадіжки (рюкзак і портфель), сірий

Bobby Urban Lite це новий рюкзак з системою захисту від крадіжок компанії XD DESIGN, який надійно захищає Ваші особисті речі та дорогі гаджети під час подорожей. Bobby Urban Lite кардинально відрізняється від своїх попередників дизайном і розмірами.

Унікальність дизайну полягає в так званій "rolltop" конструкції зверху рюкзака, яка робить блискавку невидимою для оточуючих. Також ця конструкція дозволяє збільшувати обсяг рюкзака: максимальний 27 літрів, мінімальний 22 літра. Просто розкрутіть верх рюкзака і зафіксуйте за допомогою защипувального кріплення - місця стає значно більше.

Додаткову безпеку Bobby Urban Lite забезпечує кодовий замок. Прихована блискавка і кодовий замок унеможливлюють не тільки відкрити рюкзак, а й непомітно вкрасти його. Пристебніть рюкзак до лавки, огорожі або іншому зафіксованому предмету і речі будуть під надійним захистом.

Для банківських карт на лямці рюкзака є потайна кишеня з RFID-захистом. Ще одна прихована кишеня розташована на задній спинці рюкзака і є зручною для зберігання квитків, паспорта чи готівки.

На відміну від попередніх рюкзаків Bobby Urban Lite не має жорсткого каркаса, завдяки чому в рюкзак можна покласти необхідні речі. Однак це не звичайний рюкзак-мішок - жорстка спинка рюкзака має анатомічну форму для більш комфортної шкарпетки і розподілу навантаження по спині.

Еластична шнурівка на передній частині рюкзака легко знімається, якщо в ній немає необхідності і дозволяє закріпити шолом, куртку, м'яч і інше туристичне спорядження.

Bobby Urban Lite це модифікація рюкзака Bobby Urban і головною відмінністю є зовнішній матеріал. У Bobby Urban Lite використані більш легкі матеріали в порівнянні з непрорезавшійся "бронею" Bobby Urban.

Характеристики рюкзака XD Design Bobby Urban Lite:
Зовнішні характеристики: 64 х 42 х 15 см
Відділення для ноутбука: 27 х 40 х 3 см
Матеріал: Пропилен / Поліестер
Обсяг: 27 л
Вага: 1 кг

 
Характеристики
КолірСірий
Вага1
ВиробникXD Design (Голландія)
ФормаВертикальна
Вид виробуРюкзак для ноутбука
Висота (см)64
Ширина (см)42
Товщина (см)15
Об'єм (л)27
Для когоУнісекс
Кількість відділень1

Напишіть відгук

Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite сірий P705.502

Рюкзак XD Design Bobby Urban Lite проти крадіжки (рюкзак і портфель), сірий

Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: