Рюкзак XD Design Bobby сірий P705.542 картинка, зображення, фото
Рюкзак XD Design Bobby сірий P705.542 картинка, зображення, фото
Рюкзак XD Design Bobby сірий P705.542 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Bobby сірий P705.542 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Bobby сірий P705.542 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Bobby сірий P705.542 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Bobby сірий P705.542 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Bobby сірий P705.542 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Bobby сірий P705.542 картинка, зображення, фото

Рюкзак XD Design Bobby сірий P705.542

7358

2750,00 грн

Цього товару вже немає у наявності

Рюкзак XD Design Bobby захист від крадіжки (рюкзак і портфель), сірий

More details

 
Детальніше

Рюкзак XD Design Bobby захист від крадіжки (рюкзак і портфель), сірий

Найбільш продаваний рюкзак у 2017-2018 році - анти-злодій Bobby від компанії XD Design.

Приховані блискавки на внутрішній стороні рюкзака і непрорезавшійся матеріал на передній частині забезпечують повний захист від будь-яких злодіїв на вулиці і в транспорті.

Найбезпечніший рюкзак - це також найзручніший рюкзак з такими функціями, як: інтегрований порт USB для зарядки, збалансований вагу, водовідштовхувальна тканину, світловідбиваючі смуги безпеки і ремінь для кріплення на валізу.

Рюкзак зроблений з високоякісного поліестру і має відбивні смуги для вашої безпеки вночі. На зовнішній стороні у нього є багато прихованих кишень для легких подорожей. У той час як всередині сторона є кишеня для ноутбука з діагоналлю 15,6 ", планшета до 10" і всіх інших речей.

Завдяки світловідбиваючої смузі на передній частині рюкзака і лого збоку, ваш рюкзак буде видно вночі на відстань мінімум 100 м. Так що ви можете сміливо їздити на велосипеді або прогулюватися пішки по нічному місту і бути впевненим, що всі водії на авто вас помітять.

Рюкзак Bobby дуже зручний, так як його можна відкривати аж до 180 градусів і складати речі так як зручно саме вам, а не виробнику.

Непомітні кишеньки на передніх лямках підійдуть для карток метро або дрібних грошей. Дуже зручно завжди мати під рукою картку громадського транспорту або невелику купюру для швидкої покупки.

Спинка зроблена з виступами, так що Ваша спина буде залишатися прохолодною під час літніх подорожей з рюкзаком на спині.

Ремінь на задній спинці рюкзака дуже зручна опція для тих, хто часто подорожує з рюкзаком і валізою на колесах. Завдяки цій задньої лямки рюкзак легко і зручно перевозити на ручці чемодана.

XD Design використовував найякісніші матеріали при пошитті рюкзака Bobby. Блискавки зроблені компаній YKK світовим лідером в області застібок.

Характеристики рюкзака XD Design Bobby:

Зовнішні розміри: 44 х 34 х 20 см
Колір: Сірий
Вага: 0.85 кг
Гарантія: 2 роки

 
Характеристики
КолірСірий
Вага0.85
ВиробникXD Design (Голландія)
ФормаВертикальна
Вид виробуРюкзак для ноутбука
Висота (см)44
Ширина (см)34
Товщина (см)20
Об'єм (л)30
Для когоУнісекс
Кількість відділень1

Напишіть відгук

Рюкзак XD Design Bobby сірий P705.542

Рюкзак XD Design Bobby захист від крадіжки (рюкзак і портфель), сірий

Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: