Сумка дорожня Airtex 858 S чорна картинка, зображення, фото
Сумка дорожня Airtex 858 S чорна картинка, зображення, фото
Сумка дорожня Airtex 858 S чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 858 S чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 858 S чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 858 S чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 858 S чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 858 S чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 858 S чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 858 S чорна картинка, зображення, фото

Сумка дорожня Airtex 858 S чорна

14954

566,50 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Чорна дорожня сумка фірми Airtex 858 S

Дорожня сумка Worldline досить містка, легка і дуже функціональна. Вона може бути зручною і корисною як під час коротких, так і тривалих поїздок. Її можна перевозити в салоні багатьох авіакомпаній з жорсткими вимогами до розмірів багажу, таких як Air France, EasyJet і Ryanair і т.д .. Виготовлена ​​з поліестеру, сумка має малу вагу. Крім того, вона доступна за дуже цікавою ціною.
Сумка Worldline має одне досить містке відділення із застібкою-блискавкою. Вона також може бути використаний в якості спортивної сумки при необхідності. Подвійна застібка-блискавка дозволяє отримати доступ до вмісту сумки, розстібаючи блискавку з будь-якого боку. Її передня кишеня на блискавці зручний для всяких дрібниць, необхідних в дорозі.
Сумку можна носити вручну або на плечі в залежності від уподобань кожного. Для цього вона оснащена 2 посиленими ручками і регульованим знімним ремнем через плече. Нарешті, приємно відзначити, що її дно забезпечено посиленнями для запобігання сумки від деформації і пошкоджень.

 
Характеристики
МатеріалПолиэстер 600D
КолірЧорний
ВиробникAirtex (Франція)
Вага0.79
Вид виробуДорожня сумка
Висота (см)30
Ширина (см)55
Товщина (см)28
Місткість46 л
Зовнішні габарити55x28x30 см

Напишіть відгук

Сумка дорожня Airtex 858 S чорна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 10 товарів зі знижкою: