Сумка дорожня Airtex 898 XXL чорна картинка, зображення, фото
Сумка дорожня Airtex 898 XXL чорна картинка, зображення, фото
Сумка дорожня Airtex 898 XXL чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 898 XXL чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 898 XXL чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 898 XXL чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 898 XXL чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 898 XXL чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 898 XXL чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 898 XXL чорна картинка, зображення, фото

Сумка дорожня Airtex 898 XXL чорна

29564

1999,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Дорожня сумка Worldline досить містка, легка і дуже функціональна. Вона може бути зручною і корисною як під час коротких, так і тривалих поїздок. Її можна перевозити в салоні багатьох авіакомпаній з жорсткими вимогами до розмірів багажу, таких як Air France, EasyJet і Ryanair і т.д .. Виготовлена ​​з поліестеру, сумка має малу вагу. Крім того, вона доступна за дуже цікавою ціною.

Сумка Worldline має одне досить містке відділення із застібкою-блискавкою. Вона також може бути використаний в якості спортивної сумки при необхідності. Подвійна застібка-блискавка дозволяє отримати доступ до вмісту сумки, розстібаючи блискавку з будь-якого боку. Її передня кишеня на блискавці зручний для всяких дрібниць, необхідних в дорозі.
Сумку можна носити вручну або на плечі в залежності від уподобань кожного. Для цього вона оснащена 2 посиленими ручками і регульованим знімним ремнем через плече. Нарешті, приємно відзначити, що її дно забезпечено посиленнями для запобігання сумки від деформації і пошкоджень.

 
Характеристики
МатеріалПолиэстер 600D
КолірЧорний
Вага3 кг
ВиробникAirtex (Франція)
Кількість коліс2
РозмірБольшой
Вид виробуДорожня сумка
Висота (см)41
Ширина (см)95
Товщина (см)40
Місткість151 л

Напишіть відгук

Сумка дорожня Airtex 898 XXL чорна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: