Сумка дорожня Airtex 821/80 чорна картинка, зображення, фото
Сумка дорожня Airtex 821/80 чорна картинка, зображення, фото
Сумка дорожня Airtex 821/80 чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 821/80 чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 821/80 чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 821/80 чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 821/80 чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 821/80 чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 821/80 чорна картинка, зображення, фото

Сумка дорожня Airtex 821/80 чорна

29740

1750,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Завдяки великій місткості, плавною системі кочення і різним варіантам зберігання, у дорожній сумці на коліщатках Airtex Atlas є все, щоб задовольнити потреби мандрівників, які вирушають на далекі відстані, або великих сімей. Сумка відрізняється великою легкістю завдяки матеріалу з поліестеру*.

За рахунок подвійної телескопічної ручки і плавності руху на 2 безшумних колесах, сумка Airtex Atlas переміщається легко і невимушено. Дві ручки із застібкою на липучці дозволяють зручно тримати її в руці. Якщо сумку потрібно вийняти з важкодоступного місця - наприклад, з багажника автомобіля - її можна витягнути на себе, використовуючи м'яку бічну ручку. Що стосується безпеки, то просвердлені повзунки дозволяють при бажанні використовувати невеликий навісний замок (не входить в комплект).

Сумка на колесах Airtex Atlas пропонує продумане внутрішнє компонування з великим сітчастою кишенею на блискавці (ідеально підходить для білизни, тонкої білизни або навіть модних аксесуарів) і 4 регульованими утримуючими ременями для надійного утримання всього її вмісту. У просторому, великому відділенні об'ємом 95 л можна розмістити кілька запасних речей, додаткові пари взуття, туалетні приналежності, а також усе необхідне для комфортного проживання. Для речей першої необхідності, зовні є великий кишеня на блискавці. Для забезпечення найкращого захисту від можливих ударів і вологості навколишнього середовища, варто відзначити наявність жорсткого армування та якісної тканинної підкладки.

 
Характеристики
Матеріалполіестер 900D
КолірЧорний
ВиробникAirtex (Франція)
Вага2.7 кг
Кількість коліс2
Вид виробуДорожня сумка
Місткість105 л
Зовнішні габарити80x36x38 см

Напишіть відгук

Сумка дорожня Airtex 821/80 чорна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 10 товарів зі знижкою: