Фільтр

Розмір
ще... згорнути
Ціна
грн грн
Виробники
ще... згорнути
Колір
ще... згорнути
Матеріал
ще... згорнути
Об'єм (л)
Фильтр

Чоловічий міський рюкзак

Раніше на солідність ділового чоловіка вказували шкіряний портфель або дипломат. Давно канули в Лету ці часи. Хоча такі сумки ще актуальні серед сильної статі, але необов'язкові. Сьогодні можна виглядати модно і стильно використовуючи такий аксесуар, як чоловічий міської рюкзак.

Як склалася подібна тенденція? Чи варто її наслідувати людині, який піклується про власний імідж і строгості зовнішнього образу? Інакше кажучи, чи може ділова людина, житель мегаполісу в Україні купити рюкзак міський чоловічий без шкоди для своєї репутації? Чи варто використовувати в повсякденному житті стильний, але кілька спортивного плану аксесуар, або це явний перебір? Розберемося детальніше в даному питанні.

Тепер така річ, як рюкзаки чоловічі міські, - це відмінна заміна месенджера, бріфкейса. Звичайно, даний атрибут краще будь барсетки або невеликий сумки. До недавнього часу вважалося, що такий предмет можна застосовувати тільки для туристів або військових, мандрівників.

Все змінилося недавно. Ми маємо результат, який показує наступне. Зараз вибрати чоловічий міської рюкзак на кожен день означає купити трендовую річ, бути в курсі модної тенденції. Не відмовляйтеся від можливості бути в сучасному тренді - це завжди актуально.

Як підібрати повсякденний чоловічий міської рюкзак

Зовнішність міського людини підбирається особливо ретельно. До того ж, крім обліку моди, кожен аксесуар зобов'язаний бути багатофункціональним. Збираючись в офіс або у відрядження, на важливу зустріч, ніхто не бере з собою зайвого. Ось тут і стануть у пригоді корисні властивості бекпека. Адже купити чоловічий міської рюкзак означає отримати такі плюси на кожен день:

  • велика місткість, можливість взяти з собою ноутбук, канцелярське приладдя, різні потрібні дрібниці;
  • у вас не зайняті руки, ви можете вільно переміщатися по місту без обважнення у вигляді сумки в руках або на плечі;
  • використовуючи великий чоловічий міської рюкзак, вам легше і зручніше пересуватися по проїжджій частині на велосипеді, скутері, мотоциклі;
  • якщо вибрати чоловічі міські рюкзаки з нейлону або поліестеру, то ви отримаєте аксесуар хорошою щільності, стійкий до зносу, забрудненню, витирання;
  • можливість вибрати чоловічий міської рюкзак, ціна на який буде демократичною і доступною;
  • є можливість підібрати модель, яка захищена від крадіжок, має кодовий замок та інші пріоритети.

В нашому інтернет-магазині є окремо міські рюкзаки, які можуть бути для чоловіків і для жінок. Є суто чоловічий товар. Однак все вироби випущені відомим брендом XD DESIGN, що допомагає власникам надійно захистити вміст рюкзака від крадіжок.

Моделі для сильної статі представлені в таких кольорах - чорний, синій, сірий. Можна купити чоловічий міської рюкзак під свій основний костюм або куртку. Наприклад, модель XD Design Bobby Pro чорного кольору підійде до ансамблю з темно-синіх джинсів і світло-сірого світшоти.

Вибирайте ту модель, яка підійде до вашого одягу і стилю життя найкращим чином. На сайті є пропозиції в різних цінових категоріях.