Фільтр

Розмір
Ціна
грн грн
Виробники
ще... згорнути
Колір
Матеріал
Об'єм (л)
Фильтр

Рюкзак на колесах

У подорожі, особливо тривалому, потрібно чимало різних речей. Їх упаковують в громіздкі валізи, при цьому мандрівник перетворюється по суті в своєрідну & laquo; нерухомість & raquo ;. Якщо поїздка проходить по заздалегідь розрахованому маршруту і немає проблем з розміщенням (таке буває, коли купуєш путівку в турфірмі), то подібний варіант цілком прийнятний, а незручності виникають тільки під час поїздки з дому в аеропорт і з аеропорту до готелю. Зате з собою можна взяти кілька вечірніх суконь, солідний діловий костюм і безліч інших особистих речей.

Але якщо ви звикли подорожувати самостійно, а ваш маршрут передбачає кілька переїздів, такий варіант абсолютно неприйнятний. З громіздким валізою, нехай і на коліщатках, доведеться добряче попрацювати. А якщо раптом колеса зламаються, поклажу потрібно буде весь час нести в руках. Рюкзак на колесах з висувною ручкою для подорожі буде набагато краще і зручніше.

Особливості та переваги рюкзака на коліщатках

Дорожні рюкзаки на колесах, та ще й забезпечені висувною ручкою, зовсім недавно були трохи незвичним предметом багажу & mdash; всі подорожували з валізами. Однак актуальні вимоги мандрівників, які віддають перевагу активному, мобільний відпочинок з безліччю переміщень, породили до життя нові засоби перевезення та тимчасового зберігання речей в туристичних і ділових поїздках. І тепер багато відпускники воліють купити на Україні рюкзак на колесах.

Популярність виробів такого роду постійно зростає, і не тільки серед мандрівників. Рюкзак на коліщатках купити на Україні прагнуть і молоді батьки для своїх дітей. Школяру доводиться носити з собою багато важких книг та інших предметів, і колеса будуть дуже до речі. Особливо часто дитячі рюкзаки використовують школярі в початкових класах.

Рюкзаки на колесах мають безліч цікавих переваг перед звичайними валізами, нехай і забезпеченими коліщатками і висувними ручками:

  • зручність в пересуванні & mdash; щаблі й незмінні в міських умовах бордюри не лякають мандрівника і не викликають труднощів;
  • вільні руки & mdash; ви можете фотографувати пам'ятки без необхідності здійснення неминучих в цьому випадку операцій з валізою;
  • можливість прямо в дорозі купувати сувеніри та нести в руках пару додаткових пакетів з покупками;
  • немає проблем з пересуванням у тісному людському потоці & mdash; валізи в руках в цій ситуації сильно заважають;
  • зручність для переїздів і перельотів;
  • можливість використовувати злодій час прогулянок по місту або коротких походів;
  • можливість підібрати виріб потрібного обсягу.

І найцікавіше: дорожню сумку-рюкзак можна нести не тільки за спиною. Якщо ви втомилися, ви можете просто зняти його, заховати лямки, витягнути ручку і котити перед собою на коліщатках.

Рюкзаки на колесах в інтернет-магазині Chemodanoff

В нашому інтернет-магазині ви можете недорого купити рюкзак з колесами з доставкою по всій Україні.

Чемодан-рюкзак на колесах в якості ручної поклажі купити в Києві ви можете в нашій компанії, вибравши потрібну модель з обширного каталогу. Пам'ятайте, що рюкзак для подорожей сильно відрізняється від крекінгового. Головне для нього & mdash; достатній обсяг, велика кількість кишень і відсіків для розміщення гаджетів, зарядних пристроїв і дрібних речей, якісна тканина і високий рівень надійності.

Саме такі товари ви можете купити в нашому інтернет-магазині.