Альбом для фото в шкіряній обкладинці із замочком бордовий. картинка, зображення, фото
Альбом для фото в шкіряній обкладинці із замочком бордовий. картинка, зображення, фото
Альбом для фото в шкіряній обкладинці із замочком бордовий. картинка, зображення, фото Альбом для фото в шкіряній обкладинці із замочком бордовий. картинка, зображення, фото Альбом для фото в шкіряній обкладинці із замочком бордовий. картинка, зображення, фото Альбом для фото в шкіряній обкладинці із замочком бордовий. картинка, зображення, фото Альбом для фото в шкіряній обкладинці із замочком бордовий. картинка, зображення, фото

Альбом для фото в шкіряній обкладинці із замочком бордовий.

60731

4560,00 грн

- +

 
Детальніше

Альбом для фото від майстерні БланкНот — це миттєва подорож у світ спогадів та елегантної естетики. Завдяки сторінкам, виготовленим з чорного дизайнерського картону та кальки, ваші фотографії набувають особливого шарму.

Ми піклуємось про найдрібніші деталі, тому в корінці альбому передбачені картонні перетинки, що додають надійності та структурної цілісності виробу після наповнення.

Тверда палітурна обкладинка ручної роботи виготовлена з натуральної шкіри. Прикрашає альбом тиснення у вигляді мандали. Альбом закривається на замок, забезпечуючи безпеку і конфіденційність вашим фотографіям. 

Індивідуально фотоальбом може бути виготовлено в іншому кольорі та з персоналізацією. 

 
 
Характеристики
Матеріал обкладинкинатуральна шкіра
Кількість листків32
Розмір20х22х3 см
ОригінальністьОригінал
Країна виробникУкраїна

Напишіть відгук

Альбом для фото в шкіряній обкладинці із замочком бордовий.
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: