Гаманець Compact коньяк картинка, зображення, фото
Гаманець Compact коньяк картинка, зображення, фото
Гаманець Compact коньяк картинка, зображення, фото Гаманець Compact коньяк картинка, зображення, фото Гаманець Compact коньяк картинка, зображення, фото

Гаманець Compact коньяк

69314

649,00 грн

- +

 
Детальніше

Гаманець виконаний з натуральної телячої шкіри високої якості, прошитий вощеною ниткою вручну. Compact - це класична модель, яка буде до вподоби як чоловікам, так і жінкам. Гаманець містить одне відділення для купюр, в якому зручно буде носити максимум 15-20 купюр, у відділення поміщаються всі номінали української гривні, а також долари та євро. В лівій частині гаманця розміщені два відділення для карт, а в правій відділення для монет та третє відділення для карт. Відділення для монет має бокову проставку, яка додає відділенню об'єму та полегшує користування монетами. Відділення для монет, а також сам гаманець закриваються за допомогою металічної кнопки високої якості.

Матеріал: натуральна шкіра
Розмір: 11 х 9 см
Відділи: для карт (3 шт), для монет (1 шт), для купюр (1 шт)

За бажанням ви можете добавити до замовлення послугу індивідуального гравіювання, детальніше прочитати про послугу можна тут. Після оформлення замовлення наш менеджер зв'яжеться з вами в одному з месенджерів та узгодить з вами деталі гравіювання.

В нашому асортименті є два види шкіри, детальніше прочитати про види шкіри та їх властивості можна тут.

 
Характеристики
Матеріалнатуральна шкіра
КолірКоньяк
СтатьУнісекс
ЗастібкаКнопка
Вид шкіриCrazy Horse
ШовРучний

Напишіть відгук

Гаманець Compact коньяк
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: