Дорожня сумка Mark Ryden Active MR1556 (Чорна) картинка, зображення, фото
Дорожня сумка Mark Ryden Active MR1556 (Чорна) картинка, зображення, фото
Дорожня сумка Mark Ryden Active MR1556 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Active MR1556 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Active MR1556 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Active MR1556 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Active MR1556 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Active MR1556 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Active MR1556 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Active MR1556 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Active MR1556 (Чорна) картинка, зображення, фото

Дорожня сумка Mark Ryden Active MR1556 (Чорна)

45279

3530,00 грн

- +

 
Детальніше

Активна багатофункціональна дорожня спортивна сумка від Mark Ryden - це незамінний помічник в будь-якій подорожі або візиті до спортзалу. Зі своїм вмістким об'ємом в 37 літрів вона вмістить всі необхідні речі, які вам знадобляться в дорозі або в залі. Легка в завантаженні та розвантаженні, вона може бути перенесена за ручки, за допомогою знімної довгої плечової лямки або носитися як рюкзак на наплічних лямках, забезпечуючи вам максимальний комфорт.

Виконана з міцного, вологозахисного поліестеру, ця сумка має високу зносостійкість та надійний захист вашого вмісту від зовнішніх впливів, забезпечуючи цілісність та непошкодженість ваших речей. Система розподілу багажу ретельно продумана - з великим вмістким основним відділенням, окремим вентильованим відсіком для взуття та внутрішніми та зовнішніми кишенями для зручного зберігання різних речей. Дно сумки не прогинається та тримає форму, що забезпечує її довговічність та стійкість до зношування. З її стильним та охайним дизайном вона може бути використана щодня, коли необхідно мати з собою багато речей.

 
Характеристики
МатеріалПоліестер
КолірЧорний
РозмірМалий
Вага1.1 кг
Місткість6-37 л
Зовнішні габарити32 х 23 х 8 (50x32x23) см

Напишіть відгук

Дорожня сумка Mark Ryden Active MR1556 (Чорна)
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: