Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна) картинка, зображення, фото
Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна) картинка, зображення, фото
Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна) картинка, зображення, фото Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна) картинка, зображення, фото Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна) картинка, зображення, фото Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна) картинка, зображення, фото Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна) картинка, зображення, фото Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна) картинка, зображення, фото Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна) картинка, зображення, фото Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна) картинка, зображення, фото Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна) картинка, зображення, фото Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна) картинка, зображення, фото Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна) картинка, зображення, фото Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна) картинка, зображення, фото Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна) картинка, зображення, фото Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна) картинка, зображення, фото

Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна)

45283

1599,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Дорожня спортивна сумка Fit від бренду Mark Ryden - це незамінний помічник у ваших походах до спортзали, в далеких подорожах, поїздках на поїзді, автобусі або літаку. З її вмісткістю в 36 літрів, вона легко може складатися у плоский конверт, що дозволяє вам зручно брати її з собою в одну сторону, а назад повертатися з додатковим багажем, або навпаки.

Сумка виготовлена з міцного та щільного поліестеру з водовідштовхувальним покриттям, що дозволяє їй добре тримати форму та надійно захищати ваші речі всередині. Використана японська фурнітура YKK - міцна, з легким та гладким ходом, забезпечуючи високу якість виробу.

Особливості сумки включають 180-градусне розкриття, що забезпечує зручний доступ для завантаження та розвантаження багажу. Сумка також має зовнішні та внутрішні кишені для зберігання дрібниць, ізольоване відділення під мокрі речі, а також провітрюване відділення під взуття. Зручні знімні ручки, довга плечова лямка і прогумовані ніжки дозволяють носити сумку у зручний для вас спосіб і ставити її на підлогу при необхідності. Дизайн сумки також вражає своєю стильністю та продуманістю, роблячи її відмінним вибором для активного спортивного способу життя.

 
Характеристики
МатеріалПоліестер
КолірЧорний
РозмірСередній
Вага1.1 кг
Місткість36 л
Зовнішні габарити68 х 30 х 20 см

Напишіть відгук

Спортивна дорожня сумка Mark Ryden Fit MR2803 (Чорна)
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: