Чоловіча сумка через плече Hedgren Commute ECO HCOM09/706 картинка, зображення, фото
Чоловіча сумка через плече Hedgren Commute ECO HCOM09/706 картинка, зображення, фото
Чоловіча сумка через плече Hedgren Commute ECO HCOM09/706 картинка, зображення, фото Чоловіча сумка через плече Hedgren Commute ECO HCOM09/706 картинка, зображення, фото Чоловіча сумка через плече Hedgren Commute ECO HCOM09/706 картинка, зображення, фото Чоловіча сумка через плече Hedgren Commute ECO HCOM09/706 картинка, зображення, фото Чоловіча сумка через плече Hedgren Commute ECO HCOM09/706 картинка, зображення, фото Чоловіча сумка через плече Hedgren Commute ECO HCOM09/706 картинка, зображення, фото Чоловіча сумка через плече Hedgren Commute ECO HCOM09/706 картинка, зображення, фото Чоловіча сумка через плече Hedgren Commute ECO HCOM09/706 картинка, зображення, фото

Чоловіча сумка через плече Hedgren Commute ECO HCOM09/706

74279

2390,00 грн

- +

 
Детальніше

Оновлена колекції Commute з перероблених тканин. Дана колекція створена, щоб виходити за сезон і уникати поверхневих модних тенденцій. Commute символізує практичний, позачасовий стиль. Легка професійна колекція, створена для сучасних пасажирів, допоможе Вам комфортно дістатися до роботи, приділяючи особливу увагу безпеці завдяки захисту в кожному відділенні. Тримайте свій гаманець і робочі файли в безпеці, а свій ноутбук – поза досяжністю потенційних злодіїв, щоб усе, про що Вам потрібно було турбуватися, – це вчасно приступати до роботи. Новий фірмовий логотип Hedgren з гордістю демонструє Вашу толерантність до екологіїї.

Продукт виготовлений з перероблених матеріалів з водовідштовхувальним покриттям. Сумка кросовер ідеально підходить для щоденного використання, дозволить звільнити руки і помістити речі першої необхідності, наприклад: ключі, смартфон, портмоне. Оснащена одним основним відділенням в якому є внутрішній відділ для міні-планшету або смартфону 10" та кишеня на блискавці з RFID-захистом від шахрайства. З зовнішньої сторони, також, є кишені на блискавці для дрібниць спереду та ззаду. Додатково, на блискавці основного відділення встановлена застібка, користуючись якою Ви запобігаєте легкому проникненню шахраїв до Ваших речей. Сумка тримає форму, має стримуючі кути, якісну фурнітуру і стильний дизайн. 

Особливості:

  • водонепроникний матеріал та блискавка
  • гачок для ключів
  • гак безпеки на блискавці основного відділення
  • кишеня з RFID-захистом

Купити чоловічу сумку через плече серії Commute ECO рекомендуємо на нашому офіційному сайті

 
Характеристики
Матеріалз перероблененої тканини з водовідштовхувальним властивостями
КолірСиній
Країна виробникБельгія
КолекціяCommute
Вага0.32 кг
Обсяг3.98 л
Габаритні розміри26.5*7.5*20 см
ПризначенняДілова, щоденна, міська

Напишіть відгук

Чоловіча сумка через плече Hedgren Commute ECO HCOM09/706
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: