Сумка з однією лямкою Mark Ryden Carl MR8662 (чорна) картинка, зображення, фото
Сумка з однією лямкою Mark Ryden Carl MR8662 (чорна) картинка, зображення, фото
Сумка з однією лямкою Mark Ryden Carl MR8662 (чорна) картинка, зображення, фото Сумка з однією лямкою Mark Ryden Carl MR8662 (чорна) картинка, зображення, фото Сумка з однією лямкою Mark Ryden Carl MR8662 (чорна) картинка, зображення, фото Сумка з однією лямкою Mark Ryden Carl MR8662 (чорна) картинка, зображення, фото Сумка з однією лямкою Mark Ryden Carl MR8662 (чорна) картинка, зображення, фото Сумка з однією лямкою Mark Ryden Carl MR8662 (чорна) картинка, зображення, фото Сумка з однією лямкою Mark Ryden Carl MR8662 (чорна) картинка, зображення, фото Сумка з однією лямкою Mark Ryden Carl MR8662 (чорна) картинка, зображення, фото

Сумка з однією лямкою Mark Ryden Carl MR8662 (чорна)

45265

1944,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Якщо ви прагнете знайти по-справжньому стильну сумку на пояс, яка стане відмінним доповненням вашого щоденного образу, то цей новий витвір від Mark Ryden - відмінний вибір. Його цікавий мінімалістичний дизайн в трендовому стилі буде привертати увагу оточуючих. Однак, ця сумка - не тільки естетично приваблива, вона також дуже функціональна.

Ця сумка має велике основне відділення, з вологозахисним покриттям, що забезпечить надійний захист вашим речам і гаджетам всередині. Крім того, вона має зовнішню приховану кишеню на спинці, що забезпечить додатковий простір для зберігання важливих речей.

Ця сумка оснащена однією регульованою лямкою з надійною японською фурнітурою YKK, яка забезпечує довговічність та надійність використання. Крім того, вона має зручну систему носіння, яка дозволяє вам носити її на грудях або на спині з вільністю рухів, забезпечуючи максимальний комфорт.

Ця сумка від Mark Ryden - це поєднання стилю, функціональності та комфорту, що забезпечує вам унікальний досвід використання.

 
Характеристики
РозмірМалий
МатеріалПоливинилхлорид
КолірЧорний
Вага0.43 кг
Місткість3.4 л
Зовнішні габарити30 x 14 x 8 см

Напишіть відгук

Сумка з однією лямкою Mark Ryden Carl MR8662 (чорна)
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: