Рюкзак-антизлодій Bobby Bizz Business & Travel backpack Чорний P705.935 картинка, зображення, фото
Рюкзак-антизлодій Bobby Bizz Business & Travel backpack Чорний P705.935 картинка, зображення, фото
Рюкзак-антизлодій Bobby Bizz Business & Travel backpack Чорний P705.935 картинка, зображення, фото Рюкзак-антизлодій Bobby Bizz Business & Travel backpack Чорний P705.935 картинка, зображення, фото Рюкзак-антизлодій Bobby Bizz Business & Travel backpack Чорний P705.935 картинка, зображення, фото Рюкзак-антизлодій Bobby Bizz Business & Travel backpack Чорний P705.935 картинка, зображення, фото Рюкзак-антизлодій Bobby Bizz Business & Travel backpack Чорний P705.935 картинка, зображення, фото Рюкзак-антизлодій Bobby Bizz Business & Travel backpack Чорний P705.935 картинка, зображення, фото Рюкзак-антизлодій Bobby Bizz Business & Travel backpack Чорний P705.935 картинка, зображення, фото Рюкзак-антизлодій Bobby Bizz Business & Travel backpack Чорний P705.935 картинка, зображення, фото Рюкзак-антизлодій Bobby Bizz Business & Travel backpack Чорний P705.935 картинка, зображення, фото

Рюкзак-антизлодій Bobby Bizz Business & Travel backpack Чорний P705.935

47498

8422,32 грн

- +

Рюкзак XD Design Bobby Bizz проти крадіжки (рюкзак і портфель), чорний 

More details

 
Детальніше

Рюкзак Bizz Business & Travel XD Design ідеально підходить для щоденного використання та коротких подорожей. Ця модель спроектована таким чином, щоб ви могли швидко та легко спакувати усі необхідні гаджети, документи та особисті речі, що знадобляться в дорозі.

Рюкзак Bizz Business & Travel має 2 основні відділення:

  • Ближе до спини, в задній кишені з водонепроникною блискавкою, є відсік з м’яким чохлом для ноутбука до 16 дюймів. Тут також є місце для планшета та інших потрібних дрібничок.
  • Головне відділення відкривається на 180 градусів і може змінювати місткість рюкзака. Тут є шторка-розділювач для того, щоб ви могли розмежувати особисті речі з усим іншим. Крім того, тут є внутрішні сітчасті кишені, вбудований технічний чохол і знімний брелок.

Такий підхід до організації внутрішнього простору рюкзака дозволяє упорядкувати все необхідне для подорожей, а ваші речі будудуть надійно захищені

На відміну від попередніх моделей, в рюкзака Bizz Business & Travel є і зовнішні кишені, включаючи містку кишеню з магнітною застібкою для великої пляшки з водою. На спинці розташована прихована кишеня з захистом від зчитувавння чіпованих банківських карток (захист RFID).

Для правильного розподілу ваги передбачено додатковий нагрудний фіксатор, а його ширину можна регулювати за допомогою ременів. Вільна довжина ременів лямок фіксується за допомогою еластичних гумок.

Спинка рюкзаку анатомічна, багатошарова, має жорсткий каркас. Зверху каркасу повітропроникна м’яка сітка: вона добре “дихає” та відводить вологу від тіла. Тому навіть у найспекотніший день Вам буде комфортно.

Як і решта рюкзаків XD Design, Bizz Business & Travel водостійкий і виготовлений з перероблених матеріалів.

Це універсальна модель рюкзака для тих, хто щодня носить з собою багато речей по роботі та періодично вирушає в короткі подорожі.

Ключові особливості:

  • Головне відділення відкривається на 180 градусів, має перегородку та розширюється (збільшує загальну місткість рюкзака з 18 до 25 л);
  • Заднє відділення має м’які відсіки для 16″ ноутбука та 12.9″ планшета;
  • Інтегрований технічний чохол та знімний брелок для ключа;
  • Прихована водовідштовхувальна блискавка YKK на основних кишенях;
  • Магнітна напівзастібка-блискавка;
  • Регульований нагрудний ремінь;
  • Ергономічні лямки;
  • Кишеня для пляшки з водою великої місткості з магнітною застібкою;
  • Непомітна задня кишеня із захистом RFID;
  • Ремінь для багажного візка;
  • Верхня та бічна багажні ручки;
  • Міцний і стійкий до погодних умов, водовідштовхувальний матеріал;
  • Виготовлено з дбайливим ставленням до екології *
 
Характеристики
Вид виробуРюкзак для ноутбука
МатеріалПоліестер
КолірСиній
Для когоУнісекс
ФормаВертикальна
Об'єм (л)25
Відділення для ноутбука16
Кількість відділень1
ВиробникXD Design (Голландія)
Вага1.45
Зовнішні габарити47х32х26 см

Напишіть відгук

Рюкзак-антизлодій Bobby Bizz Business & Travel backpack Чорний P705.935

Рюкзак XD Design Bobby Bizz проти крадіжки (рюкзак і портфель), чорний 

Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: