Чорний шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото
Чорний шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото
Чорний шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото Чорний шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото Чорний шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото Чорний шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото Чорний шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото Чорний шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото Чорний шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото Чорний шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото Чорний шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото Чорний шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото

Чорний шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag

55343

3750,00 грн

- +

 
Детальніше

Стильний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag в чорному кольорі відмінно доповнить повсякденний образ сучасного чоловіка, який любить зручність і практичність. Стильний дизайн аксесуара дозволить легко інтегрувати його в повсякденний образ.

Сумка-слінг має одне відділення, яке закривається на блискавку. Усередині є декілька кишень для дрібниць і одна зовнішня кишеня на передній стінці рюкзака.

Виготовлена ​​нагрудна сумка з міцної натуральної шкіри, яка відмінно тримає форму. Усередині дуже міцна текстильна підкладка. Регульована лямка дає можливість носити сумку різними способами.

Купити чоловічу сумку-слинг Chest Bag (BN - BAG-42-g) чорну можна в комплекті з іншими аксесуарами нашої майстерні БланкНот. Відмінним доповненням до слинг-сумки буде чоловіче шкіряне портмоне чорного кольору і шкіряний чохол для ручки.

5 причин купити шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слинг) на одно плече Chest Bag чорний (BN-BAG-42-g) від BlankNote :Якісна натуральна шкіра краст Рюкзак на одно плече виготовлений повністю вручну Оптимальна ціна від виробника Гарантійне обслуговування У подарунок: холдер для дротів і навушників чорного кольору і блокнотик (розмір як для паспорта)

Гарантія на рюкзак - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір29х19(17)х8 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробуНатуральна шкіра
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
ЗастібкаБлискавка
Внутрішній матеріалтекстиль

Напишіть відгук

Чорний шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: