Розгрузка картинка, зображення, фото
Розгрузка картинка, зображення, фото
Розгрузка картинка, зображення, фото Розгрузка картинка, зображення, фото Розгрузка картинка, зображення, фото Розгрузка картинка, зображення, фото Розгрузка картинка, зображення, фото Розгрузка картинка, зображення, фото

Розгрузка

55843

1480,00 грн

- +

 
Детальніше

Розвантажувальна система призначена для тривалого перенесення великої кількості зброї, спорядження та боєприпасів. Широкі плечові лямки дозволяють рівномірно розподіляти вагу та збільшують комфортність використання. Розгрузка оснащена системою кріплення MOLLE, що дозволяє навішувати додаткове спорядження та підсумки. Поясна система оснащена демпферними вставками, які впливають на зручність користування.

Широкі платформи розвантажувальної системи розраховані на носіння підсумків будь-якого типу та розміру, які мають систему кріплення MOLLE. Для стабілізації важких та об'ємних підсумків на панелях РПС розташовано 3 ряди кріплень MOLLE. Виготовлено розвантаження із щільного нейронного матеріалу, який не промокає та стійкий до механічних впливів. При контакті з вогнем матеріал тліє, але не горить.

До замовлення доступні розвантаження чорного кольору та піксель.

Майстерня може виготовити виріб на замовлення в іншому розмірі.

 – 15%! Для військовослужбовців та волонтерів діють додаткові знижки на військову амуніцію!

 
Характеристики
ОригінальністьОригінал
Країна виробникУкраїна

Напишіть відгук

Розгрузка
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: