Валіза Airtex 6323 Mini рожева картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 6323 Mini рожева картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 6323 Mini рожева

2857

1978,90 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Airtex 6323 Mini рожева на 4-х колесах.


Данна валіза виготовлена з спеціально розроблених легких компонентів, завдяки яким зменшується вага валізи, що є вирішенням проблеми обмеження ваги багажу під час авіаперельотів. Всі основні елементи валізи виготовлені з легких матеріалів і міцної тканини. Ця модель відрізняється високою маневреністю і легкістю в управлінні, завдяки чотириколіснъй системі (чотири колеса з міцного і безшумного матеріалу, що обертаються на 360 градусів).
В якості тканини вибрали нейлон, який має високу щільність (600D) та володіє водовідштовхувальними властивостями. Крім того, цей матеріал легко очищається від бруду і не піддається механічній деформації.
Зверху і збоку валізи розташовані ручки для перенесення в вертикальному або горизонтальному положеннях. На бічній стороні валізи маленькі ніжки для захисту і стійкості валізи в горизонтальному положенні.
Є розширення, яке дозволить збільшити обсяг валізи коли це необхідно.
Каркас цієї валізи складається з гнучких поліпропіленових пластин і ущільненого дна, за рахунок чого, не тільки прекрасно тримає свою форму, але і дозволяють зберігати в цілості всі предмети, що знаходяться в середині. Одяг може акуратно закріплюватися на фіксуючі ремені. Також в середині валізи розміщений велика бічна кишеня-сітка, ззовні, для невеликих речей розташована кишеня в який зручно складати все, що необхідно в дорозі.
Численні тести проведені у Франції, доводять, що всі матеріали з яких виготовлені основні компоненти валізи є функціональні і придатні до експлуатації.

 
Характеристики
МатеріалТканина
КолірРожевий
РозмірМалий
Кількість коліс4
ВиробникAirtex (Франція)
Вага1.9
Місткість28 л
Зовнішні габарити46х34х18 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 6323 Mini рожева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: