Валіза Airtex 829 Mini Gemini помаранчева картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 829 Mini Gemini помаранчева картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 829 Mini Gemini помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Mini Gemini помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Mini Gemini помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Mini Gemini помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Mini Gemini помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Mini Gemini помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Mini Gemini помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Mini Gemini помаранчева картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 829 Mini Gemini помаранчева

75041

2219,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

Валіза Airtex Gemini довжиною 55 см має компактні розміри, але ретельно продумана та оснащена практичними пристроями (зокрема, портом USB A), що ідеально підходить для коротких поїздок з гарним оснащенням. Його розміри відповідають стандартам більшості авіакомпаній (Air France та EasyJet), а товщину можна збільшити на 3,5 см, розстебнувши блискавку. Потім він сягає обсягу 46 літрів. Виготовлений з поліестеру щільністю 1680 ден, він забезпечує дуже хорошу стійкість до розривів та зносу. Завдяки стриманому стилю він адаптується до всіх стилів. Легкий і простий у користуванні завдяки буксирній системі, він забезпечує легку подорож.

Валіза Airtex Gemini пропонує найбільш практичну внутрішню організацію. Він відкривається у формі літери U на два відділення на підкладці: найглибше має регульовані фіксуючі ремені, які запобігають розкручування та зминання одягу. Туди ж можна розмістити туалетне приладдя та пару взуття. Плоске відділення, розташоване під кришкою, закривається гнучкою панеллю на блискавці, стінки якої частково виконані з сітки, тому вміст відразу видно. Кишеню з пластиковими стінками, розташовану в цьому лотку-сепараторі, можна використовувати для ізоляції флаконів з рідиною. Дрібні аксесуари надійно заховані у сітчастій кишені. Три великі передні кишені (зі зворотною блискавкою, що захищає від вологи) дозволяють тримати під рукою транспортні документи і щось, що зробить подорож приємнішим: наприклад, журнал, маску та дорожню подушку. Невелика бічна кишеня на блискавці, з'єднана кабелем з портом USB A, розташована у верхній частині валізи, призначена для розміщення зовнішнього акумулятора (не входить в комплект) для підзарядки ваших електронних пристроїв, де б ви не знаходилися.

Чотири колеса валізи для ручної поклажі Airtex Gemini, що обертаються на 360°, і його двотрубний візок, що регулюється в декількох положеннях, роблять його дуже зручним для буксирування. Сходи та тротуари також можна зручно долати завдяки двом ергономічним ручкам, розташованим зверху та збоку. Захисні посилення запобігають пошкодженню покриття валізи під час катання та при встановленні його на землю. Якщо валіза використовується як додатковий багаж при тривалому перебуванні, її можна розмістити поверх іншої валізи на колесах завдяки петлі для візка. Щоб не втратити його, не забудьте записати свої контактні дані на тримачі етикетки збоку. Нарешті, щоб подорожувати спокійно, він оснащений протизламною блискавкою та кодовим замком TSA, який фіксує його, не заважаючи співробітникам митниці відкрити валізу.

 
Характеристики
РозмірМалий
МатеріалТканина
КолірПомаранчевий
ВиробникAirtex (Франція)
Кількість коліс4
Вага (кг)3
Місткість40 л
Зовнішні габарити55х35х23+5 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 829 Mini Gemini помаранчева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: