Шкіряний жіночий рюкзак Олсен рожевий картинка, зображення, фото
Шкіряний жіночий рюкзак Олсен рожевий картинка, зображення, фото
Шкіряний жіночий рюкзак Олсен рожевий картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий рюкзак Олсен рожевий картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий рюкзак Олсен рожевий картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий рюкзак Олсен рожевий картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий рюкзак Олсен рожевий картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий рюкзак Олсен рожевий картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий рюкзак Олсен рожевий картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий рюкзак Олсен рожевий картинка, зображення, фото

Шкіряний жіночий рюкзак Олсен рожевий

54400

5490,00 грн

- +

 
Детальніше

У хаосі звуків народжується музична гармонія, в буяння фарб - прекрасна картина, в змішанні стилів - ідеальний аксесуар. Саме так з'явився рюкзак «Олсен», що став результатом командного творчого пориву і величезної любові наших майстрів до своєї справи. Придивіться: в цій моделі дивним чином поєднується скандинавська лаконічність, англійська стриманість, етнічний колорит ... Справжній тріумф еклектики!

Завдяки такому міксу, рюкзак «Олсен» прекрасно доповнить практично будь-який комплект. В умовах шаленого темпу великого міста, ця здатність робить його незамінною річчю: що б ви не наділи вранці, він впишеться в look, і вам не доведеться витрачати час на вибір відповідної сумочки.

Функціональність цього рюкзака здатна конкурувати з самими, здавалося б, практичними моделями. «Олсен» затягується на міцний шнурок і закривається клапаном, з надійною металевою застібкою. Кишеньки на блискавці з боків - для швидкого доступу до потрібних дрібниць. А на спинці ви можете спостерігати потайну кишеню на блискавці яка дозволить зберігати в безпеці найцінніше: портмоне, документи, ключі від будинку ...

Головним акцентом індивідуальності є шкіряна підвіска ручної роботи з намистинами та іншими елементами декору витриманими в стилістиці бохо шик. Наші майстри постаралися на славу, щоб виріб був не тільки функціональним, а й цікавим.

Що стосується складу, то ми залишилися вірні собі - тільки натуральні матеріали! Рюкзак виготовлений з високоякісної шкіри, всередині - підкладка зі стовідсоткового бавовни.

Так що можете бути впевнені: вибираючи «Олсен», ви знайдете компаньйона не на сезон, а на довгі роки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір31х26х12 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра флотар
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
ЗастібкаПряжка
Внутрішній матеріалтекстиль

Напишіть відгук

Шкіряний жіночий рюкзак Олсен рожевий
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: