Міський рюкзак XD Design Bobby Soft'' Art Абстракція картинка, зображення, фото
Міський рюкзак XD Design Bobby Soft'' Art Абстракція картинка, зображення, фото
Міський рюкзак XD Design Bobby Soft'' Art Абстракція картинка, зображення, фото Міський рюкзак XD Design Bobby Soft'' Art Абстракція картинка, зображення, фото Міський рюкзак XD Design Bobby Soft'' Art Абстракція картинка, зображення, фото Міський рюкзак XD Design Bobby Soft'' Art Абстракція картинка, зображення, фото Міський рюкзак XD Design Bobby Soft'' Art Абстракція картинка, зображення, фото Міський рюкзак XD Design Bobby Soft'' Art Абстракція картинка, зображення, фото Міський рюкзак XD Design Bobby Soft'' Art Абстракція картинка, зображення, фото Міський рюкзак XD Design Bobby Soft'' Art Абстракція картинка, зображення, фото Міський рюкзак XD Design Bobby Soft'' Art Абстракція картинка, зображення, фото

Міський рюкзак XD Design Bobby Soft'' Art Абстракція

35874

3659,81 грн

- +

 
Детальніше

Оригінальний рюкзак бренду XD Design. Поставляється у фірмовій упаковці. Має спеціальний серійний номер, який прихований на бирці з голографічним полем (цей номер можна перевірити на справжність на сайті виробника XD Design).

Нова модель від XD Design - Bobby Soft Backpack. Підійде для університету, навчання, роботи або поїздок. Рюкзак легкий, універсальний, стильний, але головна його перевага - протикрадій функції!

Модель застібається зі спини, має приховані кишені та кишені з захистом RFID. Також рюкзак доповнено безпечним знімачем блискавки в основному відділенні, щоб ваші речі були в більшій безпеці.

Всередині рюкзак зручний і універсальний. В основному відділенні ви можете легко розмістити свої речі, є м'яке відділення для ноутбука 15,6 дюймів, "розумні" невеликі кишені і затиск для брелока. Верх рюкзака розширюється, що дає додаткове місце для зберігання одягу, книг або все, що потрібно для повсякденного використання.

Цей рюкзак також оснащений вбудованим USB-портом для заряджання. Він зроблений з водовідштовхувального матеріалу, що має м'який, зручний корпус.

Особливості:

- Анти-злодій
- Немає доступу спереду
- Приховані блискавки
- Безпечний знімач блискавки.
- Розширювана верх (від 13 л до 16 л)
- Карман для карток на блискавці (плечовий ремінь).
- USB-порт для зарядки.
- Водовідштовхувальний матеріал.
- Кишеня з захистом від RFID
- Ремінець для багажу
- Внутрішні кишені.
- Вбудований брелок.
- Світловідбиваючі смуги та логотип.
- Ноутбук: 15,6 дюйма

Виготовлений з матеріалів R-pet і індикатора AWARE ™. AWARE ™ гарантує використання справжніх перероблених тканинних матеріалів і зниження витрати води. Кожен Bobby Soft економить 22 літри води і повторно використовує 37 пластикових пляшок.

 
Характеристики
МатеріалНейлон
КолірМультиколір
Вага0.62
Місткість16 л
Зовнішні габарити45х30х18 см

Напишіть відгук

Міський рюкзак XD Design Bobby Soft'' Art Абстракція
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: