Рюкзак Arty шоколад картинка, зображення, фото
Рюкзак Arty шоколад картинка, зображення, фото
Рюкзак Arty шоколад картинка, зображення, фото Рюкзак Arty шоколад картинка, зображення, фото Рюкзак Arty шоколад картинка, зображення, фото Рюкзак Arty шоколад картинка, зображення, фото

Рюкзак Arty шоколад

69416

1799,00 грн

- +

 
Детальніше

Arty - перший рюкзак в нашому асортименті. Він виконаний з натуральної шкіри та міцної тканини Canvas, які ідеально поєднуються завдяки своїй вінтажності. Рюкзак має підклад з водовідштовхувальної тканини, а під підкладом ховається спеціальний цупкий матеріал, завдяки якому рюкзак добре тримає форму. Незважаючи на свої скромні габарити, рюкзак є дуже вмістким, він має великий основний відділ, зовнішні кишеньки на блискавці на задній та передній стінках, а також дві бокових кишеньки. Основний відділ застібається за допомогою блискавки, ремінці регулюються по довжині.

Матеріал: тканина Сanvas (100% бавовна), натуральна шкіра Crazy Horse
Розмір: 30 х 26 х 11 см

За бажанням ви можете добавити до замовлення послугу індивідуального гравіювання, детальніше прочитати про послугу можна тут. Після оформлення замовлення наш менеджер зв’яжеться з вами в одному з месенджерів та узгодить з вами деталі гравіювання.

В нашому асортименті є два види шкіри, детальніше прочитати про види шкіри та їх властивості можна тут.

 
Характеристики
Матеріалнатуральна шкіра
КолірШоколад
СтатьЖіноча
ЗастібкаБлискавка
Вид шкіриCrazy Horse
ШовМашинний

Напишіть відгук

Рюкзак Arty шоколад
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: