Фільтр

Ціна
грн грн
Виробники
ще... згорнути
Матеріал
Розмір
Колір
ще... згорнути
Фильтр

Дорожня сумка на колесах

Ретельно продумане подорож принесе задоволення, тому необхідно завчасно продумати всі деталі поїздки, взяти з собою зручний багаж і ручну поклажу. Одне з ключових умов вдалої подорожі - зручність перевезення ручної поклажі, що забезпечує дорожня сумка на колесах. Такі сумки позбавлять від тривалого перенесення важких предметів і пошуку чистого місця, щоб поставити свій чемодан.

Переважно дорожні сумки на колесах представляють собою звичайну велику сумку, яка поміщена на колісну базу і має складну телескопічну ручку. Магазин Chemodanoff пропонує безліч моделей для зручності мандрівників, в тому числі трансформери - сумки із змінним обсягом дозування і відділенням для взуття. Це найбільш популярний варіант багажу.

Такі сумки дорожні зручні як в подорожі, так і при зберіганні - вони не займають багато місця і компактні, на відміну від валіз. Багато моделей мають пластикове дно, що дуже зручно - в жорстку основу можна скласти тендітні речі. Сумки з пластиковим дном захищені від калюж і бруду.

Типи дорожніх сумок на колесах

В асортименті інтернет магазину ви можете купити зручну сумку дорожню чоловічу або жіночу, які представлені в двох видах:

  • дорожні сумки на коліщатках з висувною ручкою. Ця модель зручна універсальністю - її можна котити або нести в руках. Ручка підлаштовується для оптимального підбору висоти під зростання. При придбанні слід враховувати довжину ручки і можливість регулювань. У деяких моделях цей елемент короткий (не підійде високим людям) або фіксується в одному положенні, що не підходить, щоб котити.
  • дорожня сумка жіноча чи чоловіча на коліщатках по типу «чемодан». Зовні виглядає як валіза, передбачено відділення з кишенями. Досить місткий варіант, місця для складання одягу досить. З мінусів - відсутність бічних кишень.

В магазині можна купити дорожні сумки на колесах в даних моделях від відомих виробників в різних розмірах, з широким вибором матеріалу поверхні.

Матеріал верху

Перш ніж купити дорожню сумку на коліщатках, слід звернути увагу на матеріал верху - він повинен бути непроникним і стійким до стирання. У сучасних моделях використовуються синтетичні тканини високої щільності на гумовій основі. У нашому каталозі ви знайдете дорожні сумки в Києві зі спеціального міцного тканинного матеріалу або з поліестеру на ПВХ-основі. Перший варіант має ущільненої фактурою, тримає обсяг в порожньому стані, має підкладку і один кишеню. М'які сумки багажні припускають більшу кількість відділень і кишень, можливість розширення обсягу та подвійне дно. По надійності обидві моделі приблизно однакові.

Особливості конструкції дорожніх сумок на колесах

Магазин пропонує купити дорожні сумки в Києві з надійною конструкцією візка і коліс. Найбільш надійна і міцна - ручка з алюмінію, яка складається і фіксується в двох позиціях. Висота в розкладеному вигляді не менше 90 см, інакше сумку буде незручно котити. Можна підібрати велику валізу з висувною ручкою на підшипниках, пластикові, стійкі до стирання і вигорання на сонці.

В компанії Chemodanoff покупці мають можливість сумки на колесах недорого купити з доставкою по Києву та іншим містам України. При необхідності менеджери магазину проконсультують по асортименту і допоможуть вибрати оптимальну модель для поставлених завдань.

Надійні сумки на колесах - переваги покупки

Щоб купити надійну і якісну сумку дорожню в Україні, варто звертатися тільки до перевіреного продавцеві, яким є магазин Chemodanoff. У каталозі представлені сумки дорожні на коліщатках, якість яких перевірено роками використання активними мандрівниками.

Переваги співпраці з компанією:

  • Покупці можуть купити жіночу дорожню сумку в Україні тільки від офіційних постачальників і виробників.
  • Продукція доступна для замовлення 7 днів на тиждень без вихідних.
  • Доставка по всій Україні від 2 годин до доби.
  • Замовлення товару без передоплати.
  • Постійні і оптові замовники отримують знижки.
  • Асортимент нараховує понад 4000 моделей.

Різноманітність моделей від світових виробників багажних аксесуарів, хороший товар з гарантованою якістю при невисокій вартості - це умови співпраці з компанією, яка пропонує стильні і функціональні багажне приладдя.