Сумка дорожня на колесах Airtex 850/80 Worldline Ushuaïa синя картинка, зображення, фото
Сумка дорожня на колесах Airtex 850/80 Worldline Ushuaïa синя картинка, зображення, фото
Сумка дорожня на колесах Airtex 850/80 Worldline Ushuaïa синя картинка, зображення, фото Сумка дорожня на колесах Airtex 850/80 Worldline Ushuaïa синя картинка, зображення, фото Сумка дорожня на колесах Airtex 850/80 Worldline Ushuaïa синя картинка, зображення, фото Сумка дорожня на колесах Airtex 850/80 Worldline Ushuaïa синя картинка, зображення, фото Сумка дорожня на колесах Airtex 850/80 Worldline Ushuaïa синя картинка, зображення, фото Сумка дорожня на колесах Airtex 850/80 Worldline Ushuaïa синя картинка, зображення, фото Сумка дорожня на колесах Airtex 850/80 Worldline Ushuaïa синя картинка, зображення, фото Сумка дорожня на колесах Airtex 850/80 Worldline Ushuaïa синя картинка, зображення, фото Сумка дорожня на колесах Airtex 850/80 Worldline Ushuaïa синя картинка, зображення, фото Сумка дорожня на колесах Airtex 850/80 Worldline Ushuaïa синя картинка, зображення, фото Сумка дорожня на колесах Airtex 850/80 Worldline Ushuaïa синя картинка, зображення, фото Сумка дорожня на колесах Airtex 850/80 Worldline Ushuaïa синя картинка, зображення, фото

Сумка дорожня на колесах Airtex 850/80 Worldline Ushuaïa синя

75481

1659,00 грн

- +

 
Детальніше

Дорожня сумка на колесах Worldline Ushuaïa 80 см підходить для тривалих подорожей - 3 тижні або більше - завдяки великій ємності для зберігання 95 л. Її легка конструкція з поліестеру, зручне рухоме пристосування та дуже приваблива ціна є всім, щоб сподобатися мандрівникам, які прямують до нового обрії, а також багатодітні родини.

Сумку на колесах Worldline Ushuaïa легко буксирувати за допомогою телескопічної подвійної ручки-тростини з регульованим положенням і 2 коліщаток. Це дозволяє легко перенести його, наприклад, з дому в аеропорт. Його 2 великі ручки, оснащені фіксатором, дозволяють легко тримати його під час розміщення на багажній полиці. Для спокійних подорожей його проколоті повзунки дозволяють використовувати навісний замок (не входить до комплекту).

Відділення сумки-візка Worldline Ushuaïa досить містке, щоб вмістити велику кількість змін одягу (для денних заходів, вечірніх прогулянок, ранкових сеансів йоги та медитації тощо). Щоб швидко знайти певні важливі папери або впорядкувати інші туалетні приналежності, просто покладіть їх в одну з 2 передніх кишень на блискавці. Щоб обмежити забруднення та потертості на його дні, варто відзначити, що він оснащений захисними накладками.

Worldline – це підбренд Airtex

 
Характеристики
МатеріалПолиестер
КолірСиній
ВиробникAirtex (Франція)
РозмірБольшой
Вага2.2 кг
Кількість коліс2
Вид виробуДорожня сумка
Місткість95 л
Зовнішні габарити80х38х35 см

Напишіть відгук

Сумка дорожня на колесах Airtex 850/80 Worldline Ushuaïa синя
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: