Шкіряний кисет для тютюну 1.0 синій картинка, зображення, фото
Шкіряний кисет для тютюну 1.0 синій картинка, зображення, фото
Шкіряний кисет для тютюну 1.0 синій картинка, зображення, фото Шкіряний кисет для тютюну 1.0 синій картинка, зображення, фото Шкіряний кисет для тютюну 1.0 синій картинка, зображення, фото Шкіряний кисет для тютюну 1.0 синій картинка, зображення, фото Шкіряний кисет для тютюну 1.0 синій картинка, зображення, фото Шкіряний кисет для тютюну 1.0 синій картинка, зображення, фото

Шкіряний кисет для тютюну 1.0 синій

54249

540,00 грн

- +

 
Детальніше

Як можна описати даний кисет? Він практичний, стильний і презентабельний. Виконаний в мінімалістичному стилі, він має 2 відділення: кишеню, куди ви можете покласти пакет з тютюном, і держатель для сигаретного паперу. Має невеликий компактний розмір. Ідеальний подарунок для любителів самокруток, будь то чоловіки або жінки.

Виріб виготовлено повністю вручну в нашій майстерні, з натуральної шкіри.

Гарантія на аксесуар - 3 роки з моменту покупки.

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір17*8,5 см
Гарантія3 роки
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Crazy Horse
Країна виробникУкраїна
Застібкашкіряна стрічка
Комплектаціякисет, гарантійний талон, крафт-коробка

Напишіть відгук

Шкіряний кисет для тютюну 1.0 синій
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: