Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото
Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото
Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний картинка, зображення, фото

Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний

59224

990,00 грн

- +

 
Детальніше

Шкіряний чохол IQOS - це надійний і красивий аксесуар для вашого гаджета Виготовлений футляр для Айкос з натуральної шкіри високої якості. Матеріал відрізняється високою зносостійкістю та довговічністю. Аксесуар прошитий акуратним рядком. Шкіряний чохол-сумочка для IQOS має 2 відділення: для пристрою та стиків. Це дуже зручно, адже все необхідне в одному місці. Також футляр оснащений ремінцем, що додає зручності аксесуара. Можна носити чохол для IQOS на зап'ястя або прикріпити до карабіна. Виріб щільно закривається на магнітну кнопку круглої форми.

Наші майстри можуть виготовити цей аксесуар у будь-якому іншому кольорі натуральної шкіри красти або Crazy Horse. З тих відтінків, що представлені в асортименті майстерні. Також ми надаємо послугу з персоналізації виробів.

Гарантія на аксесуар - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
РозмірД/ш/в 12/5/7 см (1,6/11см - відділення для стіків; 2,5/11,5 - для айкоса)
Гарантія3 роки
ОсобливостіПетля з карабіном 20см, ширина 1,1см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Краст
Країна виробникУкраїна

Напишіть відгук

Шкіряний футляр (чохол) для IQOS Чорний
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: