Шкіряна бірка для багажу 3.0 Чорна Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряна бірка для багажу 3.0 Чорна Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряна бірка для багажу 3.0 Чорна Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна бірка для багажу 3.0 Чорна Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна бірка для багажу 3.0 Чорна Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна бірка для багажу 3.0 Чорна Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна бірка для багажу 3.0 Чорна Crazy Horse картинка, зображення, фото

Шкіряна бірка для багажу 3.0 Чорна Crazy Horse

55030

390,00 грн

- +

 
Детальніше

Подорожі - це завжди хвилююче, тому важливо завчасно підготуватися до різних обставин. Загублений багаж - одна з найнеприємніших і частих ситуацій, які псують враження від поїздки. Щоб уберегти себе від таких неприємностей, рекомендуємо купити спеціальну бірку для валіз і сумок. Цей дорожній аксесуар здатний допомогти власнику безпомилково визначити свій багаж з десятків інших, що вкрай важливо, особливо, якщо сумка не відрізняється унікальністю.

Наша бірка виготовлена ​​з натуральної шкіри, що робить її дуже міцною і надійною. Вона має лаконічний дизайн і універсальний чорний колір. Багажна бірка 3.0 має спеціальний вкладиш для запису адреси, імені і телефону власника. Ці дані не будуть на очах у сторонніх, так як вкладиш закривається хлястиком.

До валізи або до сумки бирку можна пристебнути спеціальним шкіряним ремінцем.

Бирка виготовлена ​​повністю вручну.

Багажна бірка з натуральної шкіри може стати відмінним варіантом корпоративного подарунка для клієнтів і співробітників. Особливо, якщо ваш бізнес пов'язаний з подорожами або відрядженнями. На бірку можна нанести логотип вашої компанії, який буде приємним нагадуванням про бренд.

Гарантія - 3 роки з моменту покупки.

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А також перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір115х65 мм
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробуНатуральна шкіра
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
Комплектаціявкладиш для вказівки особистості власника, гарантійний талон

Напишіть відгук

Шкіряна бірка для багажу 3.0 Чорна Crazy Horse
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: