Шкіряна бірка для багажу 3.0 Червона картинка, зображення, фото
Шкіряна бірка для багажу 3.0 Червона картинка, зображення, фото
Шкіряна бірка для багажу 3.0 Червона картинка, зображення, фото Шкіряна бірка для багажу 3.0 Червона картинка, зображення, фото Шкіряна бірка для багажу 3.0 Червона картинка, зображення, фото Шкіряна бірка для багажу 3.0 Червона картинка, зображення, фото Шкіряна бірка для багажу 3.0 Червона картинка, зображення, фото

Шкіряна бірка для багажу 3.0 Червона

55036

390,00 грн

- +

 
Детальніше

Подорожі - це не тільки нові яскраві враження, але метушня, переїзди і вокзали. І ніхто не застрахований від непередбачених ситуацій в дорозі. Особливо може засмутити мандрівника втрата багажу. Щоб мінімізувати подібні ризики і зробити свої поїздки приємніше, обзаведіться таким корисним аксесуаром як багажна бірка. Цей маленький аксесуар може істотно полегшити життя і допомогти в разі втрати валізи.

Яскрава бірка червоного кольору допоможе швидше впізнати на видачі свій багаж. Вона помітна здалеку і відразу виділить ваш чемодан серед безлічі подібних.

Виготовлена бірка з щільної натуральної шкіри. До багажу кріпитися міцним ремінцем, тому вам не варто переживати, що бірка пошкодиться або відірветься.

Усередині бірка має спеціальний вкладиш, на якому можна записати свої контактні дані: прізвище, ім'я, адреса, телефон. Вони стануть в нагоді, якщо багаж раптом загубиться

Багажна бірка з натуральної шкіри може стати відмінним варіантом корпоративного подарунка для клієнтів і співробітників. Особливо, якщо ваш бізнес пов'язаний з подорожами або відрядженнями. На бірку можна нанести логотип вашої компанії, який буде приємним нагадуванням про бренд.

Гарантія - 3 роки з моменту покупки.

 
Характеристики
Розмір115х65 мм
Гарантія3 роки
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробуНатуральна шкіра
Країна виробникУкраїна
Комплектаціявкладиш для вказівки особистості власника, гарантійний талон

Напишіть відгук

Шкіряна бірка для багажу 3.0 Червона
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: