Як правильно вибрати валізу для дітей

Як правильно вибрати валізу для дітей

Збираючись в поїздку, потрібно врахувати безліч нюансів. Наприклад, чи варто купувати дитині сумку для подорожей чи ні? У цій статті ми розповімо, навіщо малюкові потрібен свій багаж, що слід туди пакувати, а також пояснимо всі нюанси вибору валізи для дітей.

На що звернути увагу при виборі дитячої валізи

Вибираючи валізу для свого чада, потрібно використовувати ті ж критерії, що й при покупці дорослого валізи. Тобто дорожня сумка повинна бути міцною, стійкою до навантажень і механічних пошкоджень, ударів. Потрібно, щоб річ мала хорошу місткість, була привабливою на вигляд. Для малюків останній фактор - краса валізи, його незвичайність. Він дуже важливий. Але, звичайно, даний фактор не на першому місці. Адже в першу чергу дитячий чемодан повинен відповідати всім нормам безпеки, а потім вже виконувати додатково естетичну функцію.

При виборі сумки для поїздок враховуйте, скільки дитині років. Якщо йому близько десяти, то цілком можна підібрати і аксесуар для дорослих. Тільки потрібно, щоб валіза підходив за розміром, був невеликим і компактним. Однак якщо чаду до душі валізи для дітей, то дозвольте йому вибрати саме таку річ, навіть якщо дитині одинадцять. Щоб знайти компроміс між якістю аксесуара і красою зовнішнього вигляду, вибирайте валізу перевіреної торгової марки. Тоді ви будете спокійні за якість товару, не доведеться переживати, що сумка порветься в поїздці або з нею трапиться інший прикрий інцидент. Таким чином, ви зможете дати можливість дитині вибрати валізу на вигляд - з героями мультфільмів, аплікаціями і т.д., а надійність буде гарантована виробником і постачальником. В цьому плані радимо звернути увагу на валізу для дітей бренду Trunki. Він не тільки місткий і міцний, але і має масу інших переваг.

Наприклад:

  • яскравість і оригінальність дизайну кожної моделі. Валізи британського виробника більше схожі на іграшку при збереженні всіх функціональних властивостей;
  • на цих валізах дитина зможе сидіти або кататися, речі ж, що знаходяться всередині, при цьому не постраждають;
  • річ не тільки імітує кумедних звірів або мультиків, але і має зручні ручки у вигляді ріжок. За них малюк може триматися при катанні або коли сидить на сумці;
  • предмет ергономічний і місткий, але має невелику вагу, що особливо зручно при поїздці;
  • аксесуар оснащується зручними колесами, широкими ручками для ручного перенесення. Плюс у нього є і висувна ручка. Це теж додатковий комфорт використання валізи;
  • ця сумка може бути закрита на ключ, який входить в комплект, плюс передбачена гумка-фіксатор. Все це дозволить не турбуватися про вміст дитячого багажу.

Важать дитячі валізи бренду Trunki менше двох кілограмів, але витримують навантаження до 50 кг.

Відмінність валіз для дітей від валіз для дорослих

Фактично валіза для малюків відрізняється лише габаритами і зовнішнім виглядом. Однак це справедливо для тих моделей, які є звичайними. Є бренди, які виготовляють спеціальні моделі для дітей. У такому випадку предмет буде легким по вазі з хорошою маневреністю. На такий чемодан малюк зможе без побоювання сідати і навіть кататися на виробі. Виходить варіант два в одному - місткий і надійний аксесуар високої якості. Плюс розвага для малюка, коли потрібно вистояти довгу чергу перед посадкою в літак або на поїзд.

Хоча річ досить містка, весь гардероб малюка туди класти не варто. По-перше, весь одяг туди точно не поміститься, по-друге, це і не буде спочатку при створенні продукції. Головне призначення, яке має валізу для дитини, - це вмістити речі першої необхідності, улюблені іграшки і розваги для вашого чада. Тобто саме те, що знадобиться під час дороги - змінний одяг та ін. Все інше можна скласти в основний багаж.

Висновок. Хороший брендовий валізу для малюка має перевагу в тому, що на ньому дитина зможете сидіти, їхати чи кататися. Якісна річ має стійкість до пошкоджень. Валізи з дитячої серії спеціально виробляються легкими і придатними для дитячих ігор, розваг. Виріб без праці витримає вагу вашого чада і зможе підняти настрій малюкові в тривалій подорожі.

Додаткові нюанси вибору

Купуючи валізу для дитини, не зайвим буде запам'ятати кілька важливих правил.

Перерахуємо головні з них:

  • чемодан повинен відповідати віку, росту і навіть підлозі чада;
  • краще купувати предмет з висувними ручками, які регулюються. Так вам буде комфортно везти чемоданчик, якщо малюк втомиться або розкапризується;
  • звертайте увагу на кількість коліщаток на сумці. Для самих маленьких дітей валізи зазвичай роблять двоколісними з метою зменшення ваги речі;
  • для маленьких мандрівників краще купувати валізки, на яких чадо зможе сидіти. Тоді не доведеться зупиняти дитини, якщо він втомиться і присяде на свою дорожню сумку;
  • підбирайте валізу для дітей з ідеальним поєднанням розміру, ваги і ємності. Якщо річ залишиться на зберіганні, краще заздалегідь дізнатися допустимий розмір багажу. Якщо чемоданчик використовується як ручна поклажа, доцільно, щоб він був максимально компактним.

Ще рада для батьків - вибирайте валізу разом з малюком. На сайті постачальника дитячих валіз встановіть фільтр. Ви самостійно обираєте виробника речі, кількість коліс - два або чотири, інші параметри. Далі показуєте дитині, які моделі є в наявності. Дайте можливість вашому чаду вибрати форму, колір, зовнішній вигляд його багажу. Малюк буде дуже радий можливості самому вибрати для себе валізу. Це допоможе йому відчути себе більш дорослим і відповідальним. Для вас є також позитивні моменти при покупці дитячого, а не дорослого валізи. В такому разі не доведеться пакувати разом зі своїми речами дитячі іграшки та одяг. Так буде зручніше діставати для дитини потрібні йому предмети, ігри, змінну білизну та ін.

Плюси покупки дитячої валізи

Пояснимо, чому слід купувати саме дитячий валізу, а не копію дорослої дорожньої сумки.

Цьому є ряд пояснень:

  • у валізу буде невелика вага. Він спеціально адаптований для носіння предмета дітьми;
  • пластиковий або тканинний валізу хорошої якості стійкий до різного роду пошкоджень, подряпин, ударів;
  • у дитячої валізи є зручні колеса, завдяки яким аксесуар легко котити навіть, якщо він перевантажений речами;
  • брендові моделі грають не тільки свою основну роль, але і можуть використовуватися для розваги дітьми

Наприклад, моделі бренду Trunki можуть виконувати функцію каталки і без праці розважать малюка при тривалому очікуванні в аеропорту, на вокзалі.

Є й інші плюси дитячої валізи. це:

  • тривалість експлуатації в самих різних умовах;
  • різноманітність моделей, кольорів, видів аксесуара;
  • наявність додаткових пристосувань - Пристібний ремінь, накладні кишені і т.п.

З наведених вище плюсів стає зрозуміло, що валізу для малюка - це не розкіш, а багатофункціональна річ. Цей аксесуар допоможе вашому чаду відчути себе більш дорослим і відповідальною людиною. Для вас же покупка вироби - хороша можливість розвантажити основний багаж і розважити дитину під час подорожі.

Опубликовано 2020-01-08 Головна