Шкіряна папка (софт-бук) для блокнота і планшета 10.0 Угольно-чорна картинка, зображення, фото
Шкіряна папка (софт-бук) для блокнота і планшета 10.0 Угольно-чорна картинка, зображення, фото
Шкіряна папка (софт-бук) для блокнота і планшета 10.0 Угольно-чорна картинка, зображення, фото Шкіряна папка (софт-бук) для блокнота і планшета 10.0 Угольно-чорна картинка, зображення, фото Шкіряна папка (софт-бук) для блокнота і планшета 10.0 Угольно-чорна картинка, зображення, фото Шкіряна папка (софт-бук) для блокнота і планшета 10.0 Угольно-чорна картинка, зображення, фото Шкіряна папка (софт-бук) для блокнота і планшета 10.0 Угольно-чорна картинка, зображення, фото Шкіряна папка (софт-бук) для блокнота і планшета 10.0 Угольно-чорна картинка, зображення, фото

Шкіряна папка (софт-бук) для блокнота і планшета 10.0 Угольно-чорна

54964

1290,00 грн

- +

 
Детальніше

Шкіряна обкладинка для блокнота - відмінне рішення для ділових людей та студентів. Формат обкладинки дозволяє зберігати усередині планшет або електронну книгу. Така міцна обкладинка надійно вбереже речі від зовнішніх впливів.

Обкладинка виготовлена повністю вручну з якісної шкіри і прошита міцним надійним швом.

Папка відкривається як книга. Закривається на ремінець з кнопкою.

Усередині є зошит з молочними листками на 45 сторінок. Надалі зошит можна замінити на будь-який блокнот формату А5 або на інший зошит BlankNote. Також всередині передбачені маленькі кишені для карток та інших дрібниць.

4 відсіки під пір'яні або будь-які інші ручки та олівці. Знизу під ними, відділ під планшет, а з іншого боку відділ під блокнот. 

Це - чудова ідея для подарунку! Щоб зробити аксесуар унікальним, скористайтеся безкоштовною послугою лазерного гравірування, яку пропонує наша майстерня.

Гарантія на виріб - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір16.5*23,5см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробуНатуральна шкіра
Країна виробникУкраїна
Упаковкакрафтова коробка

Напишіть відгук

Шкіряна папка (софт-бук) для блокнота і планшета 10.0 Угольно-чорна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: