Накладка на стіл керівника - Шкіряний бювар 1.0 Зелений Crazy Horse картинка, зображення, фото
Накладка на стіл керівника - Шкіряний бювар 1.0 Зелений Crazy Horse картинка, зображення, фото
Накладка на стіл керівника - Шкіряний бювар 1.0 Зелений Crazy Horse картинка, зображення, фото Накладка на стіл керівника - Шкіряний бювар 1.0 Зелений Crazy Horse картинка, зображення, фото Накладка на стіл керівника - Шкіряний бювар 1.0 Зелений Crazy Horse картинка, зображення, фото Накладка на стіл керівника - Шкіряний бювар 1.0 Зелений Crazy Horse картинка, зображення, фото Накладка на стіл керівника - Шкіряний бювар 1.0 Зелений Crazy Horse картинка, зображення, фото Накладка на стіл керівника - Шкіряний бювар 1.0 Зелений Crazy Horse картинка, зображення, фото

Накладка на стіл керівника - Шкіряний бювар 1.0 Зелений Crazy Horse

55058

3900,00 грн

- +

 
Детальніше

Бювар - надійний захист для поверхні письмового столу і вишуканий предмет інтер'єру кабінету керівника, переговорної кімнати, стійки ресепшен і т.д. Шкіряний бювар надає класичний і солідний вигляд письмовому столу, сприяє м'якому і комфортному письму будь-якими ручками.

Виготовлена накладка повністю вручну. Для верхньої частини бювара використовувалася натуральна шкіра Crazy Horse красивого зеленого кольору. Усередині бювар ущільнений шкіркартоном. Нижня частина – якісний замінник шкіри, завдяки чому, навіть на лакованих поверхнях, виріб не ковзає.

Бювар - відмінний варіант практичного і солідного подарунка для ділової людини. У нашій майстерні ви можете замовити індивідуальне виготовлення підкладок для столу за вашими розмірами (в діапазоні до 110 на 60 см) за додаткову плату. Вартість уточнюйте у менеджера.

Бювар завжди буде солідним і практичним діловим подарунком. Для корпоративних клієнтів ми надаємо послугу брендування виробів. На бювари можна нанести тиснення з логотипом або гаслом компанії. Це іміджеве рішення підкреслить особливий статус вашої компанії. .

Гарантія на аксесуар - 3 роки з моменту покупки.

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір65*45 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Crazy Horse
Країна виробникУкраїна

Напишіть відгук

Накладка на стіл керівника - Шкіряний бювар 1.0 Зелений Crazy Horse
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: