Зошит для софт-бука без принта (Крафт, А5) картинка, зображення, фото
Зошит для софт-бука без принта (Крафт, А5) картинка, зображення, фото
Зошит для софт-бука без принта (Крафт, А5) картинка, зображення, фото Зошит для софт-бука без принта (Крафт, А5) картинка, зображення, фото Зошит для софт-бука без принта (Крафт, А5) картинка, зображення, фото Зошит для софт-бука без принта (Крафт, А5) картинка, зображення, фото

Зошит для софт-бука без принта (Крафт, А5)

55424

180,00 грн

- +

 
Детальніше

Розмір: А5 (15х21см)

Закінчилися всі чисті аркуші в Вашому софт-буку? Не проблема! У нас Ви можете замовити змінні зошити і легко замінити списані на нові.

Якщо Вам набридли звичайні білі сторінки, то зверніть увагу на наші зошити з листами з крафтового паперу.

Для виготовлення сторінок в цих зошитах, ми використовуємо високоякісний дизайнерський папір серії Flora avorio, щільністю 100 гр / м2. Він робиться в Італії і має дуже хороші характеристики. Це не просто папір кремового кольору, він має спеціальні вкраплення, які імітують ручну роботу. Виглядає це приголомшливо!

Для виготовлення обкладинки зошита ми використовували досить щільний дизайнерський картон в білому кольорі з текстурою льону. Така текстура гармонійно підкреслює натуральність і екологічність крафтового паперу.

Зошит структуровано з сорока листів, зібраних на скоби.

З такою зошитом Вам захочеться частіше робити записи або замальовки в своєму софт-буку, а також частіше ділитися своїми ідеями з оточуючими.

 
Характеристики
ОригінальністьОригінал
Країна виробникУкраїна

Напишіть відгук

Зошит для софт-бука без принта (Крафт, А5)
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: