Шкіряний чохол-футляр для iPad Pro 12,9 Чорний картинка, зображення, фото
Шкіряний чохол-футляр для iPad Pro 12,9 Чорний картинка, зображення, фото
Шкіряний чохол-футляр для iPad Pro 12,9 Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний чохол-футляр для iPad Pro 12,9 Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний чохол-футляр для iPad Pro 12,9 Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний чохол-футляр для iPad Pro 12,9 Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний чохол-футляр для iPad Pro 12,9 Чорний картинка, зображення, фото Шкіряний чохол-футляр для iPad Pro 12,9 Чорний картинка, зображення, фото

Шкіряний чохол-футляр для iPad Pro 12,9 Чорний

56400

900,00 грн

- +

 
Детальніше

Чорний шкіряний чохол-футляр для iPad Pro 12,9 дюйма створений з преміальної натуральної шкіри. Цей майстерно виконаний аксесуар подарує вашому пристрою неповторний шарм, стане частиною вашого стилю і надійно захистить iPad Pro від пошкоджень і подряпин.

Кожна деталь цього чохла відображає ретельну роботу наших майстрів, які ставлять перед собою тільки найвищі стандарти якості.

Купуючи наш чохол-футляр для iPad Pro 12,9, ви не просто отримуєте високоякісний аксесуар, а й вкладаєте частинку себе в його створення. Розкіш, надійність і стиль об'єднані в цьому унікальному виробі.

Щоб зробити ваш чохол ще більш унікальним, ми пропонуємо можливість індивідуального виготовлення за вашими уподобаннями. Скористайтеся послугою персоналізації та втілюйте свої мрії в реальність, створивши виріб, який буде невіддільною частиною вашого повсякденного стилю і дозволить виділитися з натовпу.

Відчуйте неперевершену якість та індивідуальність у кожній деталі нашого чохла-футляра для iPad Pro 12,9 - обирайте стиль, який говорить про вас.

Гарантія на аксесуар - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір29,5х23,7 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Краст
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
СумісністьiPad Pro 12,9

Напишіть відгук

Шкіряний чохол-футляр для iPad Pro 12,9 Чорний
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: