Килимок для робочого столу 2.0 двосторонній зелений картинка, зображення, фото
Килимок для робочого столу 2.0 двосторонній зелений картинка, зображення, фото
Килимок для робочого столу 2.0 двосторонній зелений картинка, зображення, фото Килимок для робочого столу 2.0 двосторонній зелений картинка, зображення, фото Килимок для робочого столу 2.0 двосторонній зелений картинка, зображення, фото Килимок для робочого столу 2.0 двосторонній зелений картинка, зображення, фото Килимок для робочого столу 2.0 двосторонній зелений картинка, зображення, фото Килимок для робочого столу 2.0 двосторонній зелений картинка, зображення, фото

Килимок для робочого столу 2.0 двосторонній зелений

56413

3360,00 грн

- +

 
Детальніше

Килимок для робочого столу 2.0 зелений — двосторонній. Настільний аксесуар ручної роботи з натуральної шкіри та фетру, який прикрасить робоче місце, надасть йому завершеного вигляду, забезпечить комфорт та порядок на робочому столі.

Одна сторона килимка виготовлена з натуральної шкіри, яка має приємну гладку поверхню, стійку до потертостей та подряпин. Друга сторона – якісний еко-фетр, оброблений спеціальним просоченням, яке запобігає появі ковтунців і має вологостійкий ефект.

Килимок для робочого столу — відмінний варіант практичного і солідного подарунка для ділової людини. У нашій майстерні ви можете замовити індивідуальне виготовлення підкладок для столу за вашими розмірами (в діапазоні до 110 на 60 см) за додаткову плату. Вартість уточнюйте у менеджера.

Для корпоративних клієнтів ми надаємо послугу брендування виробів.

Гарантія на аксесуар - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
ОсобливостіШкіра краст зеленого кольору, темний фетр
Розмір75*45 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра краст, еко-фетр
Країна виробникУкраїна

Напишіть відгук

Килимок для робочого столу 2.0 двосторонній зелений
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: