Шкіряний чохол-конверт на магнітах для ноутбука Універсальний Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряний чохол-конверт на магнітах для ноутбука Універсальний Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряний чохол-конверт на магнітах для ноутбука Універсальний Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний чохол-конверт на магнітах для ноутбука Універсальний Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний чохол-конверт на магнітах для ноутбука Універсальний Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний чохол-конверт на магнітах для ноутбука Універсальний Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний чохол-конверт на магнітах для ноутбука Універсальний Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото

Шкіряний чохол-конверт на магнітах для ноутбука Універсальний Світло-коричневий Crazy Horse

56176

2130,00 грн

- +

 
Детальніше

Шкіряний чохол-конверт на магнітах для ноутбука Універсальний - ідеальне рішення для тих, хто шукає стильний і практичний спосіб захистити свій ноутбук. Виготовлений вручну з натуральної шкіри.

Зверніть увагу! У нашому магазині ви можете замовити шкіряний чохол для ноутбука  будь-якого розміру. Наші майстри можуть виготовити чохол за параметрами Вашого ноутбука, також Ви можете скористатися послугою персоналізації виробів.

Чохол закривається клапаном з магнітами, що забезпечує безпеку та захист вашого ноутбука, та надійно фіксує пристрій в чохлі. Завдяки використанню натуральної шкіри Crazy Horse, чохол має елегантний вигляд та підкреслює стиль власника.

Шкіряний чохол-конверт має гарантію 3 роки, що гарантує його якість та довговічність.

Універсальний шкіряний чохол-конверт для ноутбука може бути замовлений з персоналізацією, яка зробить його унікальним та особистим. На поверхню чохла можна нанести логотип, ім'я або інші особисті деталі, які зроблять цей аксесуар ще більш індивідуальним.

Такий чохол-конверт з персоналізацією може бути чудовим подарунком для друзів, колег або бізнес-партнерів. Він підкреслить вашу увагу до деталей та відповідне ставлення до відносин з іншими людьми. Отже, якщо ви шукаєте стильний, практичний та персоналізований аксесуар для свого ноутбука або подарунок для когось близького, то універсальний шкіряний чохол-конверт з персоналізацією є відмінним вибором

Гарантія на аксесуар - 3 роки з моменту покупки.

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір27,5х39,5 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Crazy Horse
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
СумісністьLenovo, HP, Asus, Acer, DELL, Apple. Підходить до ноутбука розміром

Напишіть відгук

Шкіряний чохол-конверт на магнітах для ноутбука Універсальний Світло-коричневий Crazy Horse
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: