Шкіряне портмоне 7.0 темно-синє картинка, зображення, фото
Шкіряне портмоне 7.0 темно-синє картинка, зображення, фото
Шкіряне портмоне 7.0 темно-синє картинка, зображення, фото Шкіряне портмоне 7.0 темно-синє картинка, зображення, фото Шкіряне портмоне 7.0 темно-синє картинка, зображення, фото Шкіряне портмоне 7.0 темно-синє картинка, зображення, фото Шкіряне портмоне 7.0 темно-синє картинка, зображення, фото Шкіряне портмоне 7.0 темно-синє картинка, зображення, фото

Шкіряне портмоне 7.0 темно-синє

54746

1230,00 грн

- +

 
Детальніше

Шикарне шкіряне портмоне для жінок, які люблять якісні та вишукані аксесуари. У цьому портмоне все продумано до дрібниць. Функціонал, дизайн, якість - все на вищому рівні!

Виготовлений аксесуар повністю з міцної і надійної натуральної шкіри. Поверхня портмоне стійка до появи потертостей і подряпин. Всі шви прошиті вручну міцними нитками.

Всередині портмоне є відділення на блискавці, яке може служити в якості монетниці. Також є два просторих відділення для паперових грошей, в яких можуть розташуватися в повний зріст купюри великого розміру (долари, євро). І безліч додаткових відділень дозволять розподілити всі необхідні пластикові та дисконтні картки на свої місця.

Закривається портмоне на хлястик з кнопкою - зручно і красиво.

Темно-синій колір аксесуара порадує універсальність і вишуканість. Таке портмоне не тільки стане відмінним охоронцем для Ваших фінансів, але і підкреслить Ваш стиль і індивідуальність.

Гарантія на портмоне - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір19*9 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Краст
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
Комплектаціяпортмоне, гарантійний талон, крафт-коробка

Напишіть відгук

Шкіряне портмоне 7.0 темно-синє
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: