Чоловіче шкіряне портмоне 4.1 (4 кишені) темно-коричневе Карбон картинка, зображення, фото
Чоловіче шкіряне портмоне 4.1 (4 кишені) темно-коричневе Карбон картинка, зображення, фото
Чоловіче шкіряне портмоне 4.1 (4 кишені) темно-коричневе Карбон картинка, зображення, фото Чоловіче шкіряне портмоне 4.1 (4 кишені) темно-коричневе Карбон картинка, зображення, фото Чоловіче шкіряне портмоне 4.1 (4 кишені) темно-коричневе Карбон картинка, зображення, фото Чоловіче шкіряне портмоне 4.1 (4 кишені) темно-коричневе Карбон картинка, зображення, фото Чоловіче шкіряне портмоне 4.1 (4 кишені) темно-коричневе Карбон картинка, зображення, фото Чоловіче шкіряне портмоне 4.1 (4 кишені) темно-коричневе Карбон картинка, зображення, фото

Чоловіче шкіряне портмоне 4.1 (4 кишені) темно-коричневе Карбон

54334

567,00 грн

- +

 
Детальніше

Колекція «Карбон» названа в честь матеріалу, який відрізняється високою міцністю і жорсткістю. За питомими характеристиками, карбон перевершує міцну сталь. Ці вироби виберуть люди, готові підкорювати будь-які вершини на межі своїх можливостей, що домагаються поставлених цілей, всупереч обставинам.Завдяки тисненню візерунка, вироби колекції «Карбон» стійкі до явних подряпин і потертостей. Якщо ви, цінитель шкіряних аксесуарів і вимогливі до речей які вас оточують - радимо звернути увагу саме на колекцію «Карбон».

Класична модель - стильний компактний портмоне. Передбачено місце для невеликої кількості карток (4-6 шт) і купюр. Підходить для будь-яких купюр, в тому числі - для євро і доларів. Завдяки відсутності монетниці портмоне тонше і компактніше.

Зроблено повністю вручну в нашій майстерні в Києві, з натуральної шкіри.

Гарантія на портмоне - 3 роки з моменту покупки.

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір11x9 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Crazy Horse
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
ЗастібкаНі
Комплектаціяпортмоне, гарантійний талон, крафт-коробка

Напишіть відгук

Чоловіче шкіряне портмоне 4.1 (4 кишені) темно-коричневе Карбон
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: