Дорожня сумка Mark Ryden Borsa MR8066 (Чорна) картинка, зображення, фото
Дорожня сумка Mark Ryden Borsa MR8066 (Чорна) картинка, зображення, фото
Дорожня сумка Mark Ryden Borsa MR8066 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Borsa MR8066 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Borsa MR8066 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Borsa MR8066 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Borsa MR8066 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Borsa MR8066 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Borsa MR8066 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Borsa MR8066 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Borsa MR8066 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Borsa MR8066 (Чорна) картинка, зображення, фото Дорожня сумка Mark Ryden Borsa MR8066 (Чорна) картинка, зображення, фото

Дорожня сумка Mark Ryden Borsa MR8066 (Чорна)

45231

2640,00 грн

- +

 
Детальніше

Ця сумка для подорожей Borsa від Mark Ryden дуже простора і зручна. Вона має вмісткість 33 літри, що дозволяє вмістити в собі все необхідне для подорожі або тренувань у спортзалі, такі як речі, взуття, гігієнічні приналежності, техніку та спорядження. Особливість цієї сумки полягає в наявності окремого відсіку під планшет або ноутбук, а також водонепроникного відділення, де можна зберігати вологі речі, шампуні, піни і т.д.

Матеріал, з якого виготовлена ця сумка, є вологозахисним, що робить її ідеальним варіантом для подорожей або занять спортом. Додатково, сумка має зручні ручки та довгу лямку на плече, що робить перенесення її легким та комфортним. Використання високоякісних матеріалів і фурнітури, таких як Японська YKK, забезпечує надійність та довговічність сумки, а також збереження цілісності її вмісту.

Загалом, ця Чорна Дорожня сумка Borsa від Mark Ryden вражає своєю вмісткістю, функціональністю та високою якістю виготовлення, роблячи її зручним вибором для подорожей, тренувань у спортзалі та інших активних заходів.

 
Характеристики
МатеріалТекстиль
КолірЧорний
РозмірМалий
Вага0.75
Місткість33 л
Зовнішні габарити50 х 35 х 19 см

Напишіть відгук

Дорожня сумка Mark Ryden Borsa MR8066 (Чорна)
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: