Шкіряна ключниця 1.0 чорна з червоним картинка, зображення, фото
Шкіряна ключниця 1.0 чорна з червоним картинка, зображення, фото
Шкіряна ключниця 1.0 чорна з червоним картинка, зображення, фото Шкіряна ключниця 1.0 чорна з червоним картинка, зображення, фото Шкіряна ключниця 1.0 чорна з червоним картинка, зображення, фото Шкіряна ключниця 1.0 чорна з червоним картинка, зображення, фото Шкіряна ключниця 1.0 чорна з червоним картинка, зображення, фото

Шкіряна ключниця 1.0 чорна з червоним

54224

351,00 грн

- +

 
Детальніше

Зручна ключниця для невеликої кількості стандартних ключів закривається за допомогою шкіряного ремінця і фіксується кнопкою.

Виготовлена ​​з натуральної шкіри з приємним ефектом вінтажного нубуку. При певному навику може відкриватися і закриватися однією рукою, що дуже полегшує взаємодію з ключами.

Компактний розмір дозволяє носити її в кишені звичайних джинс або брюк.

Гарантія на ключницю - 3 роки з моменту покупки.

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Гарантія3 роки
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробуНатуральна шкіра
Країна виробникУкраїна
ЗастібкаКнопка
Габаритные размеры6,5х11,5 см

Напишіть відгук

Шкіряна ключниця 1.0 чорна з червоним
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: