Жіноча шкіряна ключниця 3.0 Тубус рожева картинка, зображення, фото
Жіноча шкіряна ключниця 3.0 Тубус рожева картинка, зображення, фото
Жіноча шкіряна ключниця 3.0 Тубус рожева картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна ключниця 3.0 Тубус рожева картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна ключниця 3.0 Тубус рожева картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна ключниця 3.0 Тубус рожева картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна ключниця 3.0 Тубус рожева картинка, зображення, фото

Жіноча шкіряна ключниця 3.0 Тубус рожева

54685

660,00 грн

- +

 
Детальніше

Симпатична ключниця-тубус в рожевому кольорі стане відмінною домівкою для Ваших ключів.

Користування ключами стане для Вас не необхідністю, а задоволенням. Так як ключниця виконана з натуральної шкіри флотар. Це м'яка шкіра з зернистою поверхнею, яка дуже приємна на дотик.

Закривається ключниця на якісну металеву блискавку. Дана модель ідеально підходить для носіння ключів в сумці, зберігання в бардачку машини і т. Д. А завдяки шкіряному ремінцю, ключницю можна носити на зап'ясті.

Ключниця 3.0 тубус в рожевому кольорі входить в колекцію «Geometry».

Подивившись навколо себе, ви здивуєтеся, скільки ліній і строгих форм нас оточує. Ми живемо в цій геометричній ері. Кола, квадрати, еліпси зустрічаються буквально на кожному кроці, неважливо на вулиці ви перебуваєте або в приміщенні.

І ми особливим чином вирішили влитися в таку дійсність, створивши колекцію з промовистою назвою «Geometry». «Geometry» - це вироби, що відрізняються призначенням, формою і колірним рішенням. Серед них ви знайдете безсмертну класику і неприборкану феєрію модерна. Тільки краса ліній, чіткість форми і стиль.

Надихайтеся з нами!

Гарантія на виріб - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір14,5*5 смДовжина ремінця 38 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра - флотар
Країна виробникУкраїна
Упаковкакрафтова коробка

Напишіть відгук

Жіноча шкіряна ключниця 3.0 Тубус рожева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: