Шкіряний чохол для автомобільного ключа зелений краст картинка, зображення, фото
Шкіряний чохол для автомобільного ключа зелений краст картинка, зображення, фото
Шкіряний чохол для автомобільного ключа зелений краст картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для автомобільного ключа зелений краст картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для автомобільного ключа зелений краст картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для автомобільного ключа зелений краст картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для автомобільного ключа зелений краст картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для автомобільного ключа зелений краст картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для автомобільного ключа зелений краст картинка, зображення, фото

Шкіряний чохол для автомобільного ключа зелений краст

56501

1110,00 грн

- +

 
Детальніше

Чохол для автомобільного ключа — ідеальне поєднання елегантності, функціональності та надійного захисту! Створений з найякіснішої натуральної шкіри, цей чохол забезпечує бездоганний стиль і довговічність, підкреслюючи вашу індивідуальність.

Закривається чохол на блискавку. Усередині є м'яка підкладка, яка дбайливо оберігатиме ваш ключ від подряпин і потертостей. Прикріпити ключ до чохла допоможе колечко на ланцюжку.

Щоб ви завжди були впевнені в безпеці своїх ключів, ми додали надійний карабін. Він дає змогу закріпити чохол на вашій сумці або рюкзаку. Більше ніколи не доведеться шукати ключі по всіх кишенях або сумці! Ви завжди знатимете, де вони знаходяться, і зможете швидко знайти їх у будь-який момент.

Чохол може бути виготовлений в інших кольорах натуральної шкіри краст або Saffiano.

Гарантія на ключницю - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
РозмірВ закритому вигляді
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Краст, всередині суперволокно
Країна виробникУкраїна
Упаковкакрафтова коробка

Напишіть відгук

Шкіряний чохол для автомобільного ключа зелений краст
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: