Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак Foster 1.0 картинка, зображення, фото
Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак Foster 1.0 картинка, зображення, фото
Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак Foster 1.0 картинка, зображення, фото Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак Foster 1.0 картинка, зображення, фото Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак Foster 1.0 картинка, зображення, фото Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак Foster 1.0 картинка, зображення, фото Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак Foster 1.0 картинка, зображення, фото Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак Foster 1.0 картинка, зображення, фото Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак Foster 1.0 картинка, зображення, фото Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак Foster 1.0 картинка, зображення, фото Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак Foster 1.0 картинка, зображення, фото Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак Foster 1.0 картинка, зображення, фото

Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак Foster 1.0

54976

7860,00 грн

- +

 
Детальніше

Стильний чоловічий рюкзак Foster темно-синього кольору відмінно доповнить повсякденний образ сучасного чоловіка, який любить зручність і практичність. Класична форма аксесуара дозволить легко інтегрувати його навіть в строгий діловий образ.

Рюкзак має додаткове відділення для ноутбука (до 15 дюймів) і документів. Також всередині є кілька кишень для різних дрібниць.

Передня частина рюкзака оздоблена зовнішньою кишенею, яка закривається потаємною блискавкою.

Виготовлений рюкзак з міцної натуральної шкіри, яка відмінно тримає форму і не пропускає вологу, що важливо для аксесуара, в якому буде зберігатися техніка.

Закривається рюкзак на блискавку. Усередині дуже міцна текстильна підкладка. Спинка і лямки аксесуара прошиті спеціальною сітчастою тканиною на м'якій основі, що гарантує зручність при перенесенні рюкзака.

За рахунок міцної ручки рюкзак зручно, при необхідності, тримати в руці.

Всередині, як завжди, є кілька приємних сюрпризів:

холдер для навушників та проводів, щоб дроти не сплутувалися міні-зошит для запису Ваших цікавих ідей фірмова крафт-ручка.

Гарантія на рюкзак - 3 роки з моменту покупки.

Внутрішні розміри: 40*29*8см

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
ЗастібкаБлискавка
Розмір41х29х10см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра, текстиль
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
Внутрішній матеріалтекстиль

Напишіть відгук

Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак Foster 1.0
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: