Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото
Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото
Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото

Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper світло-бежевий флотар

55361

5490,00 грн

- +

 
Детальніше

Світом править smart! Розумна техніка, розумні машини, навіть гардероб став розумним. Принадність стилю smart casual в можливості поєднання барвистої сукні і суворого жакета, яскравих укорочених штанів і елегантного рюкзака.

До речі про рюкзаки... Ми створили для вас міський рюкзак, в стилі smart casual, він відмінно підходить до більшості повсякденних look'ів. Штани й черевики, джинси і ботильйони, плаття і кеди, наш рюкзак буде до місця.

Завдяки строгому дизайну, вираженої геометрії, його можна по праву назвати універсальною річчю.

Рюкзак закривається на блискавку - зручно і надійно. Всередині - дві кишені: для телефону і гаманця і для планшета. Зовні є ще одна для всяких дрібниць. За довговічність відповідає натуральна шкіра, яка славиться міцність і зносостійкість. Загалом, купити, не можна пройти повз!

Гарантія на рюкзак - 3 роки з моменту покупки.

 
Характеристики
Гарантія3 роки
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Флотар
Країна виробникУкраїна
Комплектаціярюкзак, холдер для навушників, гарантійний талон
Внутрішній матеріалтекстиль
Габариты35х28х8 см
Внутрішні розміри34*27*7см

Напишіть відгук

Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper світло-бежевий флотар
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: