Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий картинка, зображення, фото
Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий картинка, зображення, фото
Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий картинка, зображення, фото Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий картинка, зображення, фото Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий картинка, зображення, фото Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий картинка, зображення, фото Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий картинка, зображення, фото Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий картинка, зображення, фото Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий картинка, зображення, фото Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий картинка, зображення, фото Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий картинка, зображення, фото Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий картинка, зображення, фото Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий картинка, зображення, фото Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий картинка, зображення, фото

Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий

2740

5564,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий - відмінні тверді пластикові валізи, які виправдають себе в авіаподорожі!


Сучасні і зручні дорожні валізи на колесах з ударостійкого зносостійкого інноваційного матеріалу PC ABS полікарбонату, з безшумними металевими колесами на підшипниках, що оснащенні прогумованою покришкою, які обертаються навколо своєї осі, забезпечений міцної висувною ручкою з фіксатором. Всі валізи мають кодовий замок, всередині два відділення розділені тканиною на блискавці, що розділяються кишеню, еластичні ремені для фіксації речей, корпус валізи твердий і міцний, майже не прогинається.
Пластикові валізи мають безліч переваг. Вони виготовлені з легкого, але міцного інноваційного матеріалу - PC ABS полікарбонату. Цей різновид відрізняється видатними властивостями поєднуючи твердість і стійкість до подряпин ABS пластику і пружність і легка вага полікарбонату. Він відмінно витримує серйозні механічні навантаження і забезпечує міцність і довговічність валізи. Це дозволяє забезпечити збереження ваших речей в найскладніших умовах.

Особливості Набіру Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білого:

  • чотири колеса, обертаються на 360 градусів, всередині колеса сталева основа з підшипником, зовні гнучке, але міцне гумове покриття. Колеса легко і безшумно котяться практично по будь-якому покриттю.
  • висувна телескопічна ручка з фіксатором, виконана з міцного алюмінієвого сплаву.
  • кодовий замок прикріплений до бічної стінки валізи, код за замовчуванням 000. Як змінити код, дивіться у відео.
  • дві ручки з приємною тілу текстурою - зверху і збоку, щоб переносити валізу в руках.
  • всередині: одне велике відділення, розділене тканиною на блискавки на дві частини, на розділовій тканини є велика кишеня.
  • еластичні ремені для фіксації одягу.

глибина       Maxi     Midi   Mini  
                   28см / 25см / 22см 
ширина
                    50см / 45см / 36см 
висота
                    71см / 61см / 51см 

                       4.4kg/2.6kg/2kg
 
Характеристики
РозмірКомплекти валіз
МатеріалПолікарбонат
КолірБілий
Кількість коліс4

Напишіть відгук

Набір Валіз Mt.Lebanon 3 в 1 білий
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: