Набір Валіз Gravitt 618 сірий картинка, зображення, фото
Набір Валіз Gravitt 618 сірий картинка, зображення, фото
Набір Валіз Gravitt 618 сірий картинка, зображення, фото Набір Валіз Gravitt 618 сірий картинка, зображення, фото Набір Валіз Gravitt 618 сірий картинка, зображення, фото Набір Валіз Gravitt 618 сірий картинка, зображення, фото Набір Валіз Gravitt 618 сірий картинка, зображення, фото Набір Валіз Gravitt 618 сірий картинка, зображення, фото

Набір Валіз Gravitt 618 сірий

2901

2599,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Набір Валіз Gravitt 618 сірий


Бюджетна валіа торгової марки Gravitt - європейська якість за доступною ціною. Виготовлені з поліестеру марки 600D, особливо міцного синтетичного тканинного матеріалу. Відмінними характеристиками якого є легкість, зносостійкість, еластичність, непромокаемость. Внутрішній каркас надає жорстку форму валізи - ви можете не боятися його перенавантажити. Валіза цієї моделі для надійності оснащена двома великими міцними поліуретановими колесами на металевих підшипниках. Це дозволяє власнику пересувати валізу практично по будь-якій поверхні без ризику поломки коліс і без особливих зусиль. Легкому пересуванню сприяє і зручна телескопічна ручка (тролі-система) з можливістю фіксації в двох положеннях.
Валіза має дві надійні ручки (зверху і збоку) для перенесення його в вертикальному або горизонтальному положеннях. Його можна поставити як у вертикальному так і горизонтальному положенні - для цього є пластикові ніжки внизу і збоку валізи. Велика кількість кишень і внутрішніх відділень дозволяє комфортно розмістити різні групи речей окремо один від одного - це і дві великі зовнішні кишені з окремими блискавками на передній стороні валізи і внутрішньою кишеню з міцної сітки. І, звичайно ж, основне містке відділення, має спеціальні ремінці для фіксації багажу. А якщо раптом щось не влізло, ви завжди можете скористатися розширенням до 5 см і збільшити обсяг вашої валізи.
Для захисту вашого багажу, валіза оснащена вбудованим кодовим замком. Блискавки, закривають основне відділення, мають спеціальні «собачки», які заходять в кодовий замок.

Характеристики сірогонабору валіз Gravitt 618 

Країна-виробник: Польща
Наявність коліс: 2 колеса - крутяться на 360 °
Матеріал підкладки: тканина
Телескопічна ручка: є
Кількість відділів: 2 великих внутрішніх відділення. Одне оснащено спеціальним еластичним кріпленням; друге застібається блискавкою. Також одна кишеня-сітка розташована на перегородці між відділеннями.
Замок: кодовий
Наявність ручок: 2 (збоку і зверху)

глибина     Maxi     Midi    Mini
                 35 см / 29см / 25см
ширина
                56см / 43см / 35см
висота
                75см / 65см / 55см

                4.0kg/3.3kg/2.5kg

 
Характеристики
МатеріалПолиэстер 600D
РозмірКомплекти валіз
КолірСірий
ВиробникGravitt (Польща)
Кількість коліс2

Напишіть відгук

Набір Валіз Gravitt 618 сірий
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: