Набір валіз Star Dragon s1133 сірий картинка, зображення, фото
Набір валіз Star Dragon s1133 сірий картинка, зображення, фото
Набір валіз Star Dragon s1133 сірий картинка, зображення, фото Набір валіз Star Dragon s1133 сірий картинка, зображення, фото Набір валіз Star Dragon s1133 сірий картинка, зображення, фото Набір валіз Star Dragon s1133 сірий картинка, зображення, фото Набір валіз Star Dragon s1133 сірий картинка, зображення, фото Набір валіз Star Dragon s1133 сірий картинка, зображення, фото Набір валіз Star Dragon s1133 сірий картинка, зображення, фото

Набір валіз Star Dragon s1133 сірий

2968

4999,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Набір Валіз Star Dragon 14724 сірий на 4-х колесах.


Валізи торгової марки Star Dragon - європейська якість за доступну ціну. Виготовлені з поліестеру марки 800D, особливо міцного синтетичного тканинного матеріалу. Відмінними характеристиками якого є легкість, зносостійкість, еластичність, непромокаемість.

Каркас обтягнутий щільною тканиною (поліестр (800ден) з додаванням нейлону), що захистить Ваші речі від деформації і пошкоджень. Крім того, тканина валізи - водовідштовхувальна і стійка до температурних перепадів, так що в разі дощу господар не буде переживати за збереження своїх речей. Крім цього, тканина дуже легко чиститься і не вимагає особливого догляду.

Валізи мають 4 колеса з підшипниками, які надають маневреності і розподіляють навантаження рівномірно. Виконані вони з поліуретану і не видають шуму при їзді.

Усередині валізи є 2 відділення, одне з фіксуючими ременями, інше закривається на блискавку. Також є кишеня для дрібниць на блискавці. Зверху і збоку валізи розташовані ручки для перенесення його в вертикальному або горизонтальному положеннях. Є також висувна телескопічна ручка на металевій основі з кнопкою для фіксації висоти. При необхідності є можливість збільшення валізи в об'ємі. На бічній стороні розташовані 4 маленькі ніжки для захисту і стійкості валізи в горизонтальному положенні.

Основні особливості сірого набору валіз Star Dragon 3 в 1:

  • 4 колеса
  • Водонепроникний матеріал
  • Легка очистка
  • Дворівнева телескопічна ручка
  • Внутрішні кріпильні ремені для кріплення вашого багажу

глибина       Maxi     Midi   Mini
                   32см / 28см / 38см
ширина
                    49см / 44см / 52см
висота
                    72см / 62см / 35см

                    4.5kg/2.8kg/2.5kg

 
Характеристики
МатеріалПоліестер 800D
КолірСірий
РозмірКомплекти валіз
Кількість коліс4
ВиробникStar Dragon

Напишіть відгук

Набір валіз Star Dragon s1133 сірий
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: