Набір валіз Madisson 32303 Samui жовтий картинка, зображення, фото
Набір валіз Madisson 32303 Samui жовтий картинка, зображення, фото
Набір валіз Madisson 32303 Samui жовтий картинка, зображення, фото Набір валіз Madisson 32303 Samui жовтий картинка, зображення, фото Набір валіз Madisson 32303 Samui жовтий картинка, зображення, фото Набір валіз Madisson 32303 Samui жовтий картинка, зображення, фото Набір валіз Madisson 32303 Samui жовтий картинка, зображення, фото Набір валіз Madisson 32303 Samui жовтий картинка, зображення, фото Набір валіз Madisson 32303 Samui жовтий картинка, зображення, фото Набір валіз Madisson 32303 Samui жовтий картинка, зображення, фото Набір валіз Madisson 32303 Samui жовтий картинка, зображення, фото

Набір валіз Madisson 32303 Samui жовтий

48122

4150,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Набір валіз Madisson Samui - найкращий вибір для постійних мандрівників: незалежно від тривалості перебування, він включає достатню кількість багажу і пропонує дуже хороше співвідношення ціни і якості. Він складається з невеликої валізи, що приймається в салоні більшості компаній (Air France, EasyJet, Ryanair), валізи середнього розміру і великої валізи місткістю 100 літрів. Їх корпус із стільниковою поверхнею та сучасний дизайн поєднують у собі функціональне внутрішнє планування та ергономічні буксирно-транспортні пристрої. Щоб уникнути зайвої ваги, вони виготовлені із АБС-пластику.

Валіза Madisson Samui відкриваються на два відділення з внутрішньою підкладкою. В один з них одяг міститься під двома еластичними ременями, призначеними для утримання її у складеному стані протягом усього шляху. Більш важкі або громіздкі предмети, такі як косметичка, взуття та куртки, розміщуються в іншому відділенні, яке закривається гнучкою панеллю на блискавці. Щоб не втратити дрібні аксесуари та не пошкодити делікатну білизну, їх надійно зберігають у сітчастій кишені, розташованій у розділювальному лотку.

Яким би не був розмір валіз Madisson Samui, для переміщення їх вмісту не потрібно жодних зусиль завдяки чотирьом різноспрямованим колесам, телескопічній ручці та ергономічним ручкам для перенесення (одна на валізі ручної поклажі та дві на інших). Дві найбільші валізи оснащені бічними ніжками, які дозволяють поставити валізу на бік, не пошкодивши його корпус. Нарешті, з погляду безпеки, блискавку можна заблокувати за допомогою кодового замку та навісного замка (не входить у комплект поставки), який вставляється в перфорацію повзунків.

 Великий L: 75 х 50 х 28 см, 4 кг, 105 л
 
 Середній М: 64 х 45 х 24,5 см, 3,2 кг, 70 л
 
 Малий S: 54 х 37 х 20 см, 2,4 кг, 40 л
 
Характеристики
МатеріалABS
КолірЖовтий
РозмірКомплекти валіз
Кількість коліс4
ВиробникMadisson (Франція)

Напишіть відгук

Набір валіз Madisson 32303 Samui жовтий
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: