Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото
Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото
Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий картинка, зображення, фото

Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий

60725

6890,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

Набір валізи та косметички Worldline Minneapolis 2 є ідеальним поєднанням трьох валіз різних розмірів та косметички, корисної для всієї родини. Він дозволяє взяти з собою всі речі, від найменших до найбільших, або виїхати на тривалий термін одному або парою. На випадок непередбачених обставин усі валізи оснащені висувною складкою. Виготовлена з АБС-пластику і посилена з одного боку, ця валіза стійка до переміщення в багажному відділенні. Валіза в салоні є бонусом, що приймається на рейсах Ryanair та EasyJet. Цей набір доступний у кількох модних кольорах на вибір за вашим бажанням. Він також представлений дуже розумною ціною.

Розширювані валізи Worldline Minneapolis 2 мають 2 відділення, розділені лотком на блискавці та сітчастою кишенею. Два регульовані ремені дозволяють легко утримувати одяг на місці. Всі вони розширюються, вони дозволяють користувачам збільшити ємність сховища у разі непередбачених обставин або, наприклад, при поверненні з відпустки. Вони оснащені внутрішньою підкладкою, яка дозволяє обережно розмістити все необхідне.

Косметичка Worldline Minneapolis 2 – це рішення для транспортування предметів гігієни та краси для всієї родини. Його можна переносити за допомогою гнучкої ручки або прикріпити до валізи за допомогою петлі для візка. Також його можна носити на плечі за допомогою ременя, що знімається. Він може містити туалетне приладдя для всіх або, навпаки, використовуватися тільки однією людиною. Він також виготовлений з АБС-пластику та захищає вміст від випадкових витоків.

Валіза Worldline Minneapolis 2 легко транспортувати завдяки подвійному візку (становище регулюється лише залежно від розміру салону). Вони мають 4 подвійних різноспрямованих ролика та м'які ручки для зручності переміщення та ковзання. Вони закриваються засувкою та замикаються кодовим замком TSA для періодичного проходження митних перевірок. Вони оснащені захисними посиленнями, які, зокрема, пом'якшують удари під час руху в трюмі та продовжують термін їхньої служби.

L (велика): 75х49х29+5, 98 л, 4,2 кг

M (середня): 65х42х25+5, 63 л, 3,2 кг

S (маленька): 55х36х20+5, 35 л, 2,5 кг

кейс: 35х30х18, 16,5л, 0,85кг

 
Характеристики
МатеріалABS-пластик
КолірГрафітовий
ВиробникAirtex (Франція)
Вид виробуВаліза
МеханізмБлискавка
Кількість коліс4

Напишіть відгук

Набір валіз + кейс Airtex 628 Worldline графітовий
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: